Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 46 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: adder »
3mg Lorafenu + 40mg Signopamu. Lekkie rozjaśnienie kolorowów, trochę jak po zolpidemie (tak po tym charakterystycznym uczuciu w gardle i wyrazistości liter poznaję). Na jakieś 15 minut złapała mnie śmiechawa, ale teraz nic nie czuję. W każdym razie mam wszystko w dupie, a wiele tego dzisiaj się wydarzyło. Można rzec, świat mi się zawalił, a ja się najadłem benzo i każdy może mi co najwyżej narobić na buta. Lorafen - słaby, 3mg mnie nie ruszyło, pogryzione, pod językiem wymamlane, musiałem doprawiać Signopamem. Jutro doprawię estazolamem i bromazepamem, bo estazolam to rzadko zawodzi, a bromazepam mi się kończy, a słabe to gówno, więc samego jeść nie będę. Lorafen może być miły w większych dawkach, nie do spania, tylko do rekreacji, na lęki. Na razie szkoda mi go marnować, bo następną dawkę to po miesiącu dostanę. Zresztą jak 30 Lexotanów, 20 Estazolamów, 40 Signopamów i 25 Lorafenów to za mało na miesiąc to jestem cholernie uzależniony.

8 zł opakowanie, no to za 16 zł mogłbym sprzedać 22 tabl., ale nie przez internet. Dajcie spokój. Chciałem sprzedać druk jakimś małolatom dzisiaj, bo jeden był mi w sumie zbędny, to nie wiedziały, o co chodzi i zaczęły coś pieprzyć o bialym.
Uwaga! Użytkownik adder nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: fidelc »
a co myslisz o polaczeniu np. 5mg lorazepam 7.5 mg zopiclone dla relaksu + ponoc po procyclidynie sa halucynacje ale nie wiem jakie bo biore male dawki tego srodka 5mg zdaje sie to jest lek na parkinsona i pisze ze wiekszych dawkach halucynacje sa . mam dobra apteczke domowa
Ostatnio zmieniony 11 marca 2007 przez fidelc, łącznie zmieniany 1 raz.
W piekle diabeł jest postacią pozytywną.
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
W celach rekreacyjnych, wiec w warunkach rekreacyjnych. Proponuje paczke klonow na wycieczke do lasu. Dojdzie do srodka i zjedzcie po 2-4 na poczatek - rekreacyjne zazycie gwarantowane. Tyle zabawy, przez tyle czasu? AAAAaaaAAAmm Benzodiazepinek Kamabana? I do tego ziolko np. Ziolko moje najukochansze tak spiewa piosenkarz. Wybierz sie z kims z kim milo spedza ci sie czas (biskup, kapelan). Ja lubie takie tripy. Co prawda bez lasu ale po obcych osiedlach niegdys sie tak przemierzalo i znakomicie wspominam owy brak wspomnien.
Lorafen tez ze 4-5 lorafenkow, woreczek, moze lodoweczka z browarami i w nieznane. Uczucie lekkiego znoszenia ciezkiej przygody - wzrost morale.
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 1199 / 7 / 0
KOLEDZY mam sprawe : dzisiaj sprobowalem lorafenu i zadzialal na mnie tak euforycznie jak nic dotąd. CHciałbym wiedziec czy istnieje jakis inny mniej uzaelzniający srodek ktory powoduje taka euforie ?
  • 137 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Filippo »
Kokaina. Jaka lorazepam wywoluje niby euforie? ;o Poza tym, coz za absurd. To wlasnie owa euforia cie uzalezni, nie srodek, wiec co za roznica na co to zamienisz - widly, czy kombajn?
krumwa kisikisi. pcyk pcyk. mami
  • 1199 / 7 / 0
W wikipedii napisane jest ze w niektorych przypadkach lorazepam wywoluje euforie.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eligarf »
Bo powoduje, podobną do zolpidemu. Ale jeśli efekty działania opioidów to euforia, to ja bym nazwał efekty działania Lorafenu głupią śmiechawką.
Uwaga! Użytkownik eligarf nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
@eligarf : bardzo ciekawy pomysł z tym wciąganiem ; jakoś nigdy wcześniej nad tym nie pomyślałem ; no trza będzie spróbować :-)
a jak niektórzy pisali lorafen rzeczywiście (w każdym razie jak dla mnie) jest najbardziej podobny do zolpidemu ze wszystkich benzo ; powoduje to charakterystyczne nasycenie kolorów (poznaje po literkach na monitorze :-) ) i to charakterystyczne uczucie w gardle jak po zoplidemie (ci co brali bedą wiedzieć o co mi chodzi)
no i wogóle jak dla mnie benzodiazepina numer 1 ! kocham ten luz ^_^
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Eligarf : jeśli prawie martwy nie zanzał jeszcze opioidów to jakis tam lorafen(benzo jakieś) może powodowac euforię. Ja się tam nie znam za dobrze na benzo, ale ogólnie to poprawiaja nastrój. Oczywiście nie komuś kto chce morfiny, hery czy tam kody- wtedy może byc raczej dodatkiem czyż nie??
Na mnie na poczatku nawet głupia kava działała dość euforycznie, ale po głupiej słabej opiatce kodzie to już tylko koda labo inne opiaty wywołują tą prawdziwą euforię. Tak to juz jest.
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 203 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: kacyk »
ile zapłacę za 100% opakowanie lorafenu?
https://www.youtube.com/watch?v=83y3K0OH2XM
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".