Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Wcześniej wrzucałem link w którym ktoś go używał do leczenia schizofrenii. Przeczytałem cały wątek i widziałem że ta osoba koniec końców została na neuroleptyku, a ekstrakt niczego nie wyleczył.
Jeśli idzie o aktywność sproszkowanego grzyba to jest całkiem nieźle. Polecam parzyć go pod przykryciem w kubku przez jakieś 20 minut i wypić wraz z osadem. U mnie taka jedna dawka potrafiła pracować przez jakieś trzy dni ale byłem bardzo wrażliwy po odstawieniu neuroleptyku.
Widziałem w innej części forum że przygotowujesz sobie zestaw do stosowania na codzień. Nie wiem jak grzyb będzie się miksował z innymi środkami ale możesz spróbować solo sproszkowanego grzyba i zobaczyć jaki będzie efekt. U mnie był piorunujący bo wyciągało mnie to z anhedonii i naprawiało sen. Aż dziwnie było obserwować jak po położeniu do łóżka wyciszałem się w pięć minut i zasypiałem
Powiedz mi jak to jest możliwe, że aż 3 dni na Ciebie działało?
Pierwsze po zażyciu grzybka co czułem to rozluźnienie które być może wynikało z obniżenia ciśnienia i to trwało stosunkowo krótko bo może z trzy godziny. Później grzyb potrafił modulować swoją pracę właśnie przez trzy dni. Nasilał się jeden z objawów mojej choroby co było do dupy i jednocześnie zanikała anhedonia co było zajebiste. Naprawiał się też sen i te efekty trzymały się do trzech dni czasu.
Generalnie to w tamtym czasie gdy byłem bez neuroleptyków to inne adaptogeny również na mnie działały bardzo silnie. Ashwaghanda pierwszy raz wzięta zadziałała jak dziesiątka diazepamu, a po korzeniu maca zaczynałem płynnie mówić. Tylko w tych przypadkach działanie zamykało się w czasie kilku godzin
22 października 2024245trioxin pisze: Nie wiem dlaczego
Jeśli podejrzewasz że soplówka działa negatywnie na twoje jelita to najlepszym pomysłem aby to sprawdzić będzie po prostu jej odstawienie na jakiś czas.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.