Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 373 / 150 / 0
Zdobyłam zopiklon bez recepty w Egipcie
  • 19 / 1 / 0
Najbardziej by mi zależało na alprze.
Ale z tego co widzę na anglojęzycznych stronach xanax’u wwozić nie wolno i jest na receptę ale z dalej listy jest wymienimy tylko xanax wiec ciekawe czy inne leki z aplra tez
  • 3536 / 577 / 1
Za tramadol idzie kiblowac w Egipcie w więzieniu, także ja bym nie ryzykowal.
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 47 / 2 / 0
Co trzeba mieć we łbie, by dla alpry ryzykować pobyt w afrykańskim więzieniu?
  • 16 / 4 / 0
Odświeżam wątek...
Że za wwóz tramadolu może być niefajnie, to wszędzie piszę, ale co z resztą?
W tamtym roku z alprazolamem nie było problemu. Dodam jeszcze, że byłam obstwaiona lękami po sufit. alprazolam, diazepam, clonazepam, zolpidem plus pregabalina, chlorprothixen, hmmm... I mi pamięć szwankuje.
A co na przykład z kodeiną?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.