Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 211 / 1 / 0
Niewiele osób wypowiadało się na temat Aniracetamu i Galantaminy. Może jeszcze ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami z tymi substancjami? Warto stosować? Działają rzeczywiście, czy raczej placebo?
  • 578 / 14 / 0
Re: Nauka...
Nieprzeczytany post autor: fla »
Ja stosuję aniracetam ~2g.
Coś tam działa. Czuć że mózg lepiej pracuję. Ale słabo, za słabo. Nie ponowię zakupu.

Ponawiam zapytanie czy ktoś stosował Sulbutiamine?
To jak na razie najefektywniej działająca substancja z tej grupy którą testowałem.
  • 207 / 13 / 0
możesz dokładniej opisać jak na Ciebie działała sulbutiamina ?
  • 578 / 14 / 0
Trochę jak metylofenidat tylko bez takiej stymulacji.
Ogólnie zwiększona jasność umysłu/klarowność myśli, koncentracja.
Nie trzeba zastanawiać się czy działa czy nie bo czuć że tak.
Ale smak jest bardzo zły. Gorzki, tynkowaty bardzo intensywny.
Tu masz w miarę odpowiednie komentarze:
http://www.nutraplanet.com/product/nutr ... grams.html
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: miumf »
odnosnie smaku sulbu:
"Sulbutiamine tastes so bad you're ancestors will puke. It's like felating a xenomorph to completion. There are six basic tastes, sweet, sour, bitter, salty, umami - which is the taste of savory, and sulbutiamine - which is the taste of Hell...."
confirmed. + mocz po tym smiesnzie pachnie.
  • 578 / 14 / 0
Wymieszaj sobie w zielonej herbacie. Łagodzi smak o jakieś 50%.
Jest to jeden z najgorszych smaków jakie próbowałem. Tryptaminy w porównaniu z tym to smakołyk. Najgorsza była zepsuta yerba mate La Rubia.
A propos cholina też nie ma najlepszego smaku. Ale z wodą mineralną cytrynową jest git.
  • 329 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lady-K »
Dla mnie najgorszy jest piracetam.Tabletki są wielkie i trzeba je pogryżć hehe.
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 461 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: elitesse »
Słuchajcie.
Mam problem, muszę w krótkim czasie ogarnąć dość duży materiał, i tutaj mam pytanie; jak w takiej sprawie sprawia się Ethcat??
A jeśli nie Ethcat to co innego z RC polecalibyście?

*urwały mi się kontakty do fety i tym podobnych specifików, także jedyne co wchodzi (oprócz oczywiście, chwycenia się za jajca i uczenia się bez specifików) to właśnie RC czy tym podobne legalne rzeczy.

Proszę o odpowiedz.
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 580 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: virion »
bufedron pomógł mi zaliczyć filozofię na 1 roku studiów humanistycznych. Dla mnie był to temat masakryczny, nie dość że durny to obszerny- a tu proszę, niewielkie dawki w krótkich odstępach pociągnęły mnie przez nocke aż do rana i zaliczyłem materiał bardzo dobrze. Uczyło się bez zamułki, trzeba robić przerwy tak co godzinkę na 5 minut i powinno być si
  • 1 / / 0
A acodin na was działa? Ja raz wziełam z mysla o nauce, bo kumpela jak wezmie aco to uczy jej sie zajebiscie, nawet sie nie stara a pamieta... No i zaczęłam sie uczyc ale mi nie wychodziło to sobie mysle ze nie bd fazy marnowac na nauke i zaczełam robic co innego... %-D
Uwaga! Użytkownik jaskrawy_mrok nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.