Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Panowie ja tak moze z innej bajki są jakieś leki psychotropowe znacznie obniżające łaknienie ? Obecnie biorę seroxat/wenlafaksyne/clonozepanum(oczywiście nie razem ale co jakiś czas zmieniam) i doraźnie xanax. Mimo iż biegam to i jestem ektomorfikiem to waga rośnie :wall: Jest jakiś lek z psychotropów bądź z innej grupy leków który mógłby obniżyć łaknienie ?

Jestem lękowcem, mam silne napady lęku bywa że nie mogę wyjść do sklepu bez Xanaxu
  • 3454 / 1110 / 0
Obecnie modne jest połączenie naltreksonu z bupropionem, co do skuteczności, myślę, że jest ona niewielka, nieco większa niż supli.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1211 / 615 / 0
Obecnie raczej ciężko o jakiś skuteczny środek anorektyczny, praktycznie wszystko zostało wycofane ze względu na skutki uboczne. Jeśli w grę wchodzi nielegal to sibutramina/fentermina zdają się być tym, czego szukasz.

A z tych dostępnych na chwilę obecną w Polsce to zdaje się, że reboksetyna posiada takie właściwości. Ale jest droga i ma sporo efektów ubocznych, z tego co udało mi się wyczytać.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
Może tak sprawdź, ile jesz kalorii? :scared:
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 242 / 0
Ogranicz spożycie cukru
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.