Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 159 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo the second »
im blizej 100mg tym lepiej
ale tak naprawde dziala na to w dawce 150mg
- tak wszedzie pisza i tak samo osobiscie to odczowam ...

32tab to nie leczenie ...
powodzenia i lepiej idz do lekarza nawet rodzinny Ci da jakies glupie ssri jak sertralina
i zdecyduj sie na jedna dawke nie skacz 50-100-150 bo to bez sensu troche
  • 2428 / 90 / 0
Czy Mocloxil zadziała tak jak benzo ? znaczy sie przeciwlękowo i pomoże troche w gadce ? czy jednak chuja warte to jest ? bo byłem u psychiatry i kurwa nie dostałem recepty na klony tylko na to :'( :'( :'(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 79 / / 0
Dla mnie tel lek jest wart swojej ceny. Dawka 600 jednorazowo , po miesiacu katowania sie SSRi ktore nasilaly fobie i depresje, dosć szybko poprawia nastroj i wracam do zycia. Miesiac zaciaskania zebow na SSri np. paroksetyna, w oczekiwaniu na efekt wykanczal totalnie. Minuesem tego leku jest jest krotki okres poltrwania, mao-a hamuje na 24 godziny. Efekt sie utrzymuje jednak dlugo. Jak przy kazdym antydepresancie(przy tym akurat krócej) trzeba poczeka na efekt pelny, jak podaja w ulotce 3 miesiace z tego co pamietam. Pierdole juz SSRi Tlpd. Bardzo zle znosze.

Jak benzo nie zadziala napewno. Zupelnie co innego, Na fobie i doly jest dobry ale nie uspokoji Cie jak benzo. W gadce mi pomaga. Jak mam doly caly czas ,tak po moklobemidzie nie widze juz tej beznadzieji dookola.
  • 983 / 15 / 0
Moklobemid startuje po tygodniu, w pełni po trzech.
Kiepski news to to, że po trzech miesiącach lubi przestać działać i tak właśnie się u mnie stało. (rośnie tolerancja, można wpierdalać ponad 600mg żeby utrzymać efekt ale powyżej 900mg pojawiają się słabe efekty uboczne jeżeli nie było ich wcześniej, jechałem chwilę na 1200mg ale serce dało mi po dupie, nadciśnienie i te sprawy)
  • 42 / 1 / 0
Który lek będzie najlepszy na fobie społeczną i lęki. [gdyby wpływał jakoś pozytywnie na samoocenę, oraz mytywację było bardzo miło] Tak wiem, najlepsze będą benzodiazepiny, ale u nich po czasie rośnie tolerancja i uzależnienie.

Dostałem od jednego psychiatry paroksetynę, ale drugi psychiatra był trochę sceptycznie nastawiony. Jakieś sugestie co do leku jaki mógłbym zasugerował psychiatrze?
Ostatnio zmieniony 13 października 2011 przez BlackBlackBlack, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Enteogeny, zwłaszcza MDMA. Chyba nic tak nie leczy duszy jak wspólne jedzenie MDMA z przyjacielem/przyjaciółką/przyjaciółmi. Potem może LSD?

Zdecydowanie lepiej się ogarnąć bez tego, albo z minimalną pomocą narkotyków. Same narkotyki niczego nie zmienią.
Ostatnio zmieniony 13 października 2011 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 886 / 9 / 0
paro jest najmocniejsze z tej grupy leków oraz najlepsze na fobie i może dlatego ten drugi magik był sceptycznie nastawiony.
  • 42 / 1 / 0
Kurwik pisze:
Elwis pisze:
Enteogeny, zwłaszcza MDMA. Chyba nic tak nie leczy duszy jak wspólne jedzenie MDMA z przyjacielem/przyjaciółką/przyjaciółmi. Potem może LSD?

Zdecydowanie lepiej się ogarnąć bez tego, albo z minimalną pomocą narkotyków. Same narkotyki niczego nie zmienią.
Chujowa porada. Koleś jest cipką i chce porady dla cipek. Zobacz dział i treść pytania. Jakby chciał porady jak się ogarnąć to by o to spytał.
Pytam się po prostu czy paroksetyna jest najlepiej ocenianym lekiem na fobię społeczną. Rozumiem, że banda 'oświeconych' ćpunów zaproponuje mi żebym zjadł 3 paczki aco, 100mxe oraz spalił kilogram salvi. Nie dziękuje.
Tak żarłem sobie psychodeliki z przyjaciółmi na łonie natury, tak robiłem tripy na MXE - gówno mi to dało. Nie pogorszyło stanu, ani nie polepszyło.

Żeby nie było wątpliwości półroczna terapia z psychologiem gówno dała.
Ostatnio zmieniony 14 października 2011 przez BlackBlackBlack, łącznie zmieniany 4 razy.
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 4 / 0
Zarlem fluo: pomoglo na lęki
na fobie troche
z czasem zaczelo usypiac

Paro:pomoglo bardzo na lęki
na fobie niezle

ale skutki uboczne przeorane, w dzien bylem roslinką, otępaiałą, senną i niemyślącą
  • 87 / 5 / 0
Kurwik pisze:
Elwis pisze:

Chujowa porada. Koleś jest cipką i chce porady dla cipek. Zobacz dział i treść pytania. Jakby chciał porady jak się ogarnąć to by o to spytał.
Za nick twój baniak się należy kurwiku,koleś nie jest żadną cipką,cipką jesteś ty bo nic innego nie umiesz jak tylko se zrobić we łbie rozpiździel substancjami,czym jest lęk fizjologicznie?nagły wzrost poziomu adrenaliny w ciele i kortyzolu.Co daje SSRI?Serotonina ścina noradrenaline i masz wyrównanie.co daje terapia poz-beh?kontrola poziomu adrenaliny w ciele.I co matołku kurwiku?Ogarniasz coś w ogóle?Kozaku przez net?Pewnie nawet z domu nie wyjdziesz jak alko albo piguły nie zarzucisz a krytykujesz zwykłego chłopaka dobrego co szuka pomocy.Takie cioty jak ty nie powinny mieć w ogóle prawa głosu.Propozycje żeby MDMa zarzucić jak cie prosi chłopak o leki Elvis?Jebnij sie w łeb kolanem swoim :D . Żadnych narkotyków,z leków najlepsza paroksetyna.Nie słuchać pseudokozaczków przyćpanych i z rozjebanym łbem nic to nikomu nie da.Zobaczcie kim te osoby są w społeczeństwie?na rentach,bezrobotni,całe życie na terapia odwykowych,bez sensu słuchać takich zjebków bez kitu i jeszcze ci pigułe proponują hahaha w Dupe se przyjebcie esencje z banana i sie jarajcie na hyperrealu banany :wall: :yay: :kotz:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.