Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 520 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: thomer »
kiedy niby wycofali tussi ? bo kupowalem gdzies tak z miesiac temu.
  • 317 / / 0
tussipect wycofany 8-( pierwsze słyszę jeszcze pare dni temu normalnie widziałem w aptece
  • 135 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
Tussipect jest chyba na receptę.Jak chcesz coś podobnego to jest jeszcze pseudoefedryna w większych dawkach jest podobna do efedryny i nie jest na receptę.
  • 122 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gleba »
tzn wycofali w sensie, że już tylko na recke jest, a że nikt mi go nie przepisze, bo są setki innych leków na kaszel, więc można powiedzieć, że przepadł;) a pseudoefedryna jak dla mnie trochę za długo trzyma i ma gorszy zjazd niż tussi..
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2009 przez Gleba, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 317 / / 0
u mnie w aptece normalnie bez recki
  • 1199 / 7 / 0
tak samo u mnie
  • 123 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diesel »
po efce to jest dopiero zwala...
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"
                                                                      Dr. Johnson
  • 122 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gleba »
a ja właśnie nigdy po efedrynie nie miałem zjazdu - po prostu nagle robię się słaby, zaczynam się pocić i zapadam w sen, a rano normalnie budzę się pełen energii i wypoczęty.

z kolei po pseudoefce przez kilka dni potem mam dziwne uczucie odrealnienia i bezsensu...
  • 135 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
U mnie efedryna jest na receptę w każdej aptece.A pseudoefedryne jem gdy mam coś do zrobienia wczoraj zjadłem 430mg i mogłem robić cały dzień bez zmęczenia, żadnego większego zjazdu nie było.
  • 317 / / 0
jakiego typu efedrynę posiadasz w swojej aptece ? czysta ? czy z leków ? ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.