Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 68 / 2 / 0
Witam interesuje mnie kraj w którym legalna byłaby hodowla i sprzedaż grzybów halucynogennych czy znacie takie kraje w których mógłbym rozwinąć biznes oparty na tych kryteriach :old:
  • 440 / 32 / 0
dasz radę z z tym poczekać 50 albo 100 lat?

jestem pewna ze przez ten czas zmieni sie w którymś państwie prawo i będziesz mógł otworzyć tego typu biznes.
  • 68 / 2 / 0
A za granicami Europy. Nie interesuje mnie nasz kontynent
  • 1425 / 80 / 0
Idea bardzo fajna, ale może być trudna do wykonania/realizacji.

Nawet jeśli znajdziesz jakieś państwo gdzie grzyby i psylocybina są legalne to moze być cieżko sie poruszać w takim państwie ze względu na jakiś totalnie egzotyczny język + możliwe, że będzie to kraj 3-ciego świata.
  • 2595 / 541 / 0
Według danych z Wikipedii (https://en.wikipedia.org/wiki/Legal_sta ... _mushrooms),
sprzedaż i reszta jest legalna w Brazylii, Samoi oraz na Jamajce.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 159 / 23 / 0
w takim kraju ten produkt zapewne ma niska wartosc
ODPOWIEDZ
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".