Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Hejjj, pisze bo ogolnie lece maraton i nie chce go jeszcze konczyc a zrobil mi sie stan zapalny w nosie oczywiscie plucze itp. i uzywam alantanu ale przeszlo na wezly chlonne i czuje takie napiecie z tylu i bol ze ja jebie. Macie moze jakies tipy czy cos by wyleczyc taki stan zapalny nie konczac XD nw i tez pomyslalem czy jakis inny sposob zazywania czy cos by nos mial troche spokoju? nw pomozcie bede wdzieczny!!!
  • 2749 / 591 / 0
Uważasz, że potencjalnie długotrwałe kłopoty z zatokami są warte zajebania "kryształu"? Najgorsze jest to, że potem będziesz leczony na nasz koszt. Odstaw to gówno i się wylecz a jeśli nie potrafisz tego zrobić to wrzucaj chociaż doustnie.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 364 / 97 / 0
Fcanau zajeb, nos bedzie mial urlop na dlugo, hiehie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.