Ślady po kłuciach - sposoby ukrywania
Moderator: Zdrowie
a ja bym chciał...
wolności poczuć smak
móc mówić nie, móc mówić tak
bo wolność jet dla mnie ucieczką od tego
po czym poznawałem człowieka wolnego....
ja.
09 czerwca 2017fandobrejczapy pisze: gorzej sprawa wygląda z "burakami" na to niestety sposobu nie mam...Sposób jest bardzo prosty - jak przebijesz (lub nie) żyłę to po wyciągnięciu igły przyciskasz chusteczką to miejsce przez powiedzmy minutę. Siniaki po strzelaniu to nic innego jak krew która się rozlała pod skórę.
12 stycznia 2015lukasz17 pisze: Najgorzej moim zdaniem kiedy +40 stopni a ktos w dlugim rekawku napierdala. Jak chcesz cos ukryc to widac po twoim zachowaniu..I nie pytaj czemu noszę bluzę w temperaturze trzydziestu stopni. :-D
Cienka bluza, najlepiej rozpinana i po sprawie. Ja czasami mówię że wypacam w ten sposób toksyny, że 30% przemian metabolicznych jest wypacanych przez skórę, itp. Ludzie dalej nie ciągną tematu bo zaczynam pseudonaukową gadkę w która wplatam trudne i niezrozumiałe dla nich słowa :-P
NIE PAMIĘTAM HASŁA DO MAILA, TYLKO PRYWATNE WIADOMOŚCI PRZEZ PRIVNOTE.
Antynarkotykowe reality show
Festyny, kolonie i pogadanki – tak wygląda w Polsce profilaktyka antynarkotykowa. Jerzy Afanasjew rozmawia z dr. Agnieszką Pisarską z Zakładu Zdrowia Publicznego Instytutu Psychiatrii i Neurologii w Warszawie.Katolicki portal straszy marihuaną i Sorosem
Przedruk światłego artykułu pt. Marihuana – popiera ją Soros i… niektórzy „prawicowcy”Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Siniaki i wybroczyny z ktorymi heparyna walczyla tydzień, ten żel załatwił w ciągu dwóch dni.
Na opuchlizne nie pomagał altacet, żadne oklady, rozprawił sie w ciągu kilku godzin.
Dla mnie coś genialnego, polecam wszystkim z całego ćpuńskiego serduszka.
1) maść z heparyną na ranę od razu po zasklepieniu się wkłucia
2) na noc na miejsce wkłucia krem nivea (tak, ten uniwersalny :cheesy: )
3) smarowałam olejkiem arganowym kiedy tylko mogłam
4) przy ewentualnych siniakach - altacet lub altaziaja.
Dżisys Chrust +1026 postów
na H od 28.09.2007
Akodeen -> raven gray -> Zgienty
Dżisys Chrust +1026 postów
na H od 28.09.2007
Akodeen -> raven gray -> Zgienty
Na czacie siedzi 119 uczestników Wejdź na czata