Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 25 / 9 / 0
Ja po 9 piwkach i 3setach owocowki zajebvalem ketrel 25mg normalnie usnalem, mieliscie kieds akcje, ze wiecie ze jestescie we snie i chcecie sie obudzic bo nachodza koszmary? kurwa to co mi sie snilo to jakas PATOLOGiA btw. Jak Ketrel sprawuje sie snifem jest aktywny?
  • 5001 / 852 / 0
tak, ale nie warto, Strasznie ten proszek zapycha kinola.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 922 / 276 / 0
Ja mam tak, ze budze sie w trakcie, lub chyba pod koniec przepięknego snu lub mega koszmaru. Wogole to mam przeróżne sny po tych Neuroleptykach, szczegolnie po Ketrelu. Raz pozytywne sny w huj typu śnił mi sie przepiękny Trip, a raz koszmar i mnie kurwy niebieskie gonią. Wszystkie sny są bardzo realne i dosyc cięzko jest mi sie przebudzic, a jak sie budze to cały mokry do tego stopnia, ze koszulka cała przepocona i nadaje sie do prania. Dziwne bo jak nie biere tych wszystkich leków w jakis tam dany dzien i se zajaram, to zadnych takich snów nie mam, spie jak małe dziecko i wogole to po mj spi mi sie lepiej niz po lekach, jakby tak spokojniej. Niestety marihuana nie słuzy mi juz do codziennego palenia, takze musze brac leki by prawie normalnie spac, bez leków i mj spie po dwie godziny, więcej nie dam rady, po dwuch godzinkach snu jestem wyspany, ale cały dzien kurwa ziewam, chodze spac o 4 nad ranem, a wstaje o 6, cos sie pojebało w dyni...
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 25 / 9 / 0
Dzieki za odzew jeszcze tego nie praktykowalem, ale moze za X dni sobie wyprobuje.
Fraktalek madrze prawisz z tymi snami mam to samo, ja odstawilem wszelakie RC, zioleczka tez nie pale generalnie zycie na trzezwo nie sumujac tutaj alkoholu, ktorego pije dosc duze dawki co do samego ketrelu mam jeszcze jedno pytanko po jakim czasie was zwala z nog? Ja mam tak, ze zarzuce np o 19 to o 19:30 juz spie jak dziecko, nie pamietajac jak usnalem :D
  • 5001 / 852 / 0
Zauwazylem dziwna zaleznosc. Jezeli wrzuce cos oddzialujace na dopamine przed kwetiapina. Moze byc nawet kawa, GBL, czy stymulant to po zarzuceniu kwety rwie mnie niesamowicie w miesniach . Ciagnie, no kurwa w chuj to boli i spokojnie ulezec nie mozna.Jak mnie odetnie od swiadomosci, to potrafie wyc jak obdzierany z siersci pies.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 922 / 276 / 0
05 maja 2018TERONN pisze:
co do samego ketrelu mam jeszcze jedno pytanko po jakim czasie was zwala z nog? Ja mam tak, ze zarzuce np o 19 to o 19:30 juz spie jak dziecko, nie pamietajac jak usnalem :D
Ponad godzinka, gora dwie i spie. Dawka 50mg. Pozdrawiam.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 25 / 9 / 0
Dzisiaj bylem u dentysty wyrwala mi pod 3znieczuleniemi 6górną, łącznie kurwa 1,5h tam lezalem bol nieziemski kurwa nawet ze znieczuleniami, teraz znieczulenie zeszlo jesc za bardzo nie moge, bo musi sie zrobic skrzep przezyje na jogurcikach 2tyg bez alko kurwa.. jak to sie ima do ketrelu, bede bral antybiotyk o nazwie Klindamycyna nie bedzie to mialo jakis intereakcji? Pozdrawiam
  • 4603 / 2205 / 1
Klindacyna pewnie 600 co? Uważaj to silny antybiotyk co ryje żołądek i flaki. Koniecznie osłona i foć na florę bakretyjną, bo się na jelitowym skończy. Ile czasu masz jeść klindacyn? Nie mów, że 2 tygodnie, bo jak tak to koniecznie najpierw lekarz rodzinny żeby to przedyskutować i jak się osłonić. Tyle czasu ten lek to dramat.
  • 25 / 9 / 0
co 12h/ 12tabletek tak napisane na recepcie, z reguly hipohondrykiem nie jestem, ale mam troszke problem z jelitami wiec polecasz lekarza?
  • 760 / 68 / 0
06 maja 2018ledzeppelin2 pisze:
Zauwazylem dziwna zaleznosc. Jezeli wrzuce cos oddzialujace na dopamine przed kwetiapina. Moze byc nawet kawa, GBL, czy stymulant to po zarzuceniu kwety rwie mnie niesamowicie w miesniach . Ciagnie, no kurwa w chuj to boli i spokojnie ulezec nie mozna.Jak mnie odetnie od swiadomosci, to potrafie wyc jak obdzierany z siersci pies.
Słuchaj to nie jest normalne...a wręcz bardzo nienormalne. Skontaktuj się w tej sprawie z lekarzem. Naczytałem się w ch opracowań różnych o Kwecie, zażywanie medyczne i pozamedyczne i tam słowem nikt na ten temat nie wspomniał...
U Ciebie musi dochodzić do jakiejś reakcji paradoksalnej albo po prostu Kweta nie jest dla Ciebie i nigdy nie będzie.
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.