Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 834 / 17 / 0
@up jaki jest mechanizm tego? dziwne ze antypsychotyk powoduje psychoze
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 3454 / 1110 / 0
To musi byc reakcja paradoksalna.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 834 / 17 / 0
@up ok dzieki za info ale wiesz moze jaki jest jej mechanizm?
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 2278 / 276 / 3
Właśnie to jest ciekawe, że niekiedy alfa-adrenolityki i antagoniści rec. 5-HT2x wywołują psychozy. Obstawiałbym aktywację któregoś z rec. serotoninowych, który nie został zablokowany, a którego aktywność zwiększyła się poprzez zablokowanie innych, w tym wypadku 5-HTx.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 6 / / 0
Ktoś wie dlaczego jedna sztuka kertelu 25mg uruchamia mi napady lękowe typu wysokie tętno/ nierówny oddech ? - coś jak przejaranie się ziołem. Zdarza mi się też obudzić w trakcie snu z lękiem i wykręconym serduchem. Doczytałem się niby, że kwetiapina może podnosić tętno. Aż tak żebym się budził ?
  • 3454 / 1110 / 0
Zapytam jutro doktora.
[scalono - aire ]
Nie chcial udzielic info. Lek dobry.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 14 / / 0
15 maja 2017TheLight pisze:
człowieku, to co opisujesz jest efektem stymulantów a nie kwetiapiny
Aplikowana ilość nie była adekwatna do przeżytej schizy. Inaczej bym o tym nie wspominał.
  • 834 / 17 / 0
czy po wzieciu 25mg kwetiapiny na sen bede rano drugi dzien miec pogorszone funkcje poznawcze itp?
  • 572 / 73 / 0
[mention]Huk[/mention], Kwetiapina ma relatywnie niedługi okres półtrwania, a sama dawka 25 mg jest najmniejszą możliwie dostępną w lecznictwie. Wszystko będzie ok.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 1072 / 123 / 3
Biore po 500-800 mg na atak bo mi się odmawia Lorafenu.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.