Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Czy jest tu ktoś kto na 100-200 mg jest w pełni sprawny umysłowo? Bo chciałbym wykonywać pracę programisty jak narazie biorę 800 mg ale mam wahania nastroju dodatkowo biorę lit i lamitrin. Bardzo proszę o pomoc
  • 141 / 1 / 0
800mg kwetiapiny?
Jeśli tak to niezly z Cienie mocarz.

Ja brałem dokładnie 200 i byłem, kurwa, chodzącym trupem.
Sprawność umysłowa była na jakimś poziomie ale conajmniej o 20-30% niższa.
  • 834 / 17 / 0
inakucho666 pisze:
Czy jest tu ktoś kto na 100-200 mg jest w pełni sprawny umysłowo? Bo chciałbym wykonywać pracę programisty jak narazie biorę 800 mg ale mam wahania nastroju dodatkowo biorę lit i lamitrin. Bardzo proszę o pomoc
mnie przymulało jak brałem 100mg, ale nie wykluczone że po jakimś czasie brania mogło by mi zniknąć przymulenie
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 141 / 1 / 0
@Huk
A jak długo brałeś?
  • 834 / 17 / 0
@up trudno powiedzieć, coś pomiędzy kilka miesięcy a rok
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 43 / 1 / 0
Po.100 masakrycznie bylem zamulony, nie wyobrażam sobie większych dawek
  • 95 / 8 / 0
ROZTWÓR KWETIAPINY Z KETRELU - potrzebuję porady.
====================================================

Ketrel mnie zaczął zdradzać. Kiedyś wystarczyło, że wziąłem po całym dniu pracy 25 mg Ketrelu i zasypiałem nawet nie wiem kiedy, jak dziecko, śpiąc do rana tak, że nawet zasypiałem do pracy.
Obecnie mogę wziąć 100 mg i nic - ale to raczej nie sprawa tolerki, bo z tego co przez MIESIĄCE wypraktykowałem, tolerka na ketrel nie rośnie.
Z TYM, ŻE SKONSTATOWAŁEM, iż czasy skuteczne, bajecznego działania ketrelu to były te czasy, kiedy brałem jednocześnie benzo.
Obecnie stronię od benzo i wiążę te dwa fakty razem. jednym słowem moja teza brzmi, że ketrel działa natychmiastowo w połączeniu z benzo już istniejącym w organizmie. A faktycznie - tak swoją drogą - wg opisów, wg ulotki, stężenie kwatepiny następuje w ciągu 1,5 od zażycia.

Z TYM, że nawet po 3 godzinach po wzięciu 100 mg, teraz potrafi na mnie nie działać, albo działać tak znikomie, że i tak męczę się nie mogąc zasnąć, lub często budząc się.

Chcę się przerzuć na - ponoć bardzo godny polecenia I TO ORGANICZNY (duży plus) "NASEN". Ale zanim to nastąpi, zanim spotkam się z lekarrzem i poproszę o zmianę leku, chciałbym spróbować z czymś takim, jak robienie roztworu I.V. z tabl. morfiny.

Z tego dokumentu

http://www.psychiatriapolska.pl/uploads ... 5v49i1.pdf

wynika, że robi się to dokładnie tak samo. Ale spróbowałem dwa razy i kompletnie ZERO DZIAŁANIA.

Ktoś coś wie? Co robię nie tak? Jak zrobić roztwór kwetiapiny z ketrelu?
Owoc żywota Twojego je ZUS.
  • 1678 / 265 / 0
Skumajcie to, mój rodzinny lekarz wypisuje mi alprazolam, relanium (w zastrzykach! sic), diphergan, zolpidem (mam w papierach że jestem wjebany w opiaty i te leki dostaję jak idę z tekstem, że schodzę z opio i potrzebuję spać) a kwetiapiny mi nie chciał wypisać. Nie chciałem się wymądrzać bo i tak zbyt często to robię.
Największy przegryw na forum
  • 3433 / 714 / 9
Poszedłem na alkoholówkę i dostałem recke na to. Ma to jakieś działanie rekreacyjne? Można użyć tego na zjazdach?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 4807 / 265 / 0
Brak jakiegokolwiek działania rekreacyjnego, dostałeś prawdopodobnie na sen, na zjazd się nada.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.