Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Wzielam jednak od razu Ketrel 200 i Tisercin 25 :-( Boje sie tego efektu z odbicia ,gdy nie biore zolpidemu.
Uwaga! Użytkownik bez_emocji nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 14 / 0
Uważaj z tym tisercinem na ketrelu. Ja miałem dość nieciekawe doświadczenie po tym mixie, a dokładnie 400mg ketrelu, 8mg trilafonu i 50 tisercinu, skończyło się to totalnym zgonem, otwieraniem głową drzwi i chodzeniem jak zombi przez 2 dni.
No ale w końcu to były aż 3 neuroleptyki na raz i chyba jeszcze kilka clonów do tego.
Uwaga! Użytkownik MagnumPI nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 1 / 0
kwetapina chyba najlepszy lek nasenny jesli juz nic nie dziala, mowie tu o pojedynczych nockach
  • 128 / 5 / 0
Ale jak trzeba wcześnie wstać, to jest lipa. Po pierwszej dawce kwetiapiny (50mg) zażytej wieczorem spałem do 15. Dopiero po jakimś czasie brania wyrobiła się tolerancja i uregulował się rytm snu, teraz pomaga w zarówno zasypianiu jak i we wcześniejszym wstawaniu.
  • 414 / 4 / 0
Kwetiapina.
Dawka 300 mg zwaliła mnie z nóg.
Po miesiącu byłam na400 i muliło mnie tylko trochę. Naprawde stabilizuje.
W połączeniu z amfetaminowym ciągiem traci uzdrowicielską moc.

W połączeniu z Abillyfy działa jak mj w małych dawkach.

Jadłam ją trzy miesiące. Poległa w starciu z marihuaną.
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 156 / 2 / 0
czy ketrel brany na noc w dawce 100mg powoduje dużą senność za dnia? Jest sens to brac zamiast mianseryny?chodzi mi o poranne zmulenie,zaznacze ze biore 30mg mianseryny i zasypiam wzorcowo,ale zamulenie z rana jest spore.
Uwaga! Użytkownik kalikali nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 4 / 0
Zamuli. Lepiej 50.
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 351 / 12 / 0
Na poczatku 25mg uwalalo mnie konkretnie a teraz 600! robi tak ze moge cala noc nie spac, tolerka masakryczna.
  • 51 / / 0
czy cotygodniowe branie kodeiny może źle wpływać na działanie kwetiapiny?
  • 191 / 14 / 0
Nie ma na to wpływu. Możesz spoko grzać. Ja przez długi czas jadłem 400 mg kwetiapiny i do tego dużo kody i PST. I spoko było ale teraz odstawiłem już na szczęście tą kwetiapine
Uwaga! Użytkownik MagnumPI nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.