Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 776 / 179 / 0
@m4bXp

Że akurat ostatnio dostałem depakine to też sprawdziłem donosowo (każdy lek czy w ogóle tabletki jakiekolwiek dostane od psychiatry to tak sprawdzam) i w sumie poza okropnie zapchanym nosem to nie zauważyłem żadnego efektu
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 5774 / 1182 / 43
Co za głupota.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 159 / 12 / 0
Biorę Kwas walproinowy + klozapina + aripiprazol i.m. + klony.
Moja DOC mówi, że depakina dobrze zwiększa działanie klozapiny oraz reguluje nastrój - obym nie wpadł w depresje ani w manie.
Jakoś nie czuje się zamulony, także nie odczuwam skutków ubocznych.Jest elegancko.
Uwaga! Użytkownik Luzing jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 11 / 0
Wczoraj pytałem czy ktoś odstawiał dawki typu 3g dziennie, dziś mam trochę inne pytanie - czy pominięcie w sumie 1000mg od wczoraj dałoby już taki zjazd? Brałem dziś rano i w południe ale jedną tabletkę mniej. Wczoraj pominąłem wieczorną.
Nastrój mi wyjebał tak w dół że nie ogarniam, jakiś poryty stan mi się wkręca jakby lekka derealizacja, lęk, nie wiem. Daaawno tak się nie czułem. Czy to serio już dawałoby o sobie znać? Bo jak tak to dorzucam to co pominąłem i dopiero po wizycie u lekarza zacznę odstawiać
Biorę w postaci Depakine Chrono 500mg
Annie Crawford is an FBI Agent. She is a mentally disturbed woman who constantly sees hallucinations. She is suffering from bipolar disorder, and takes excessive amounts of Lunatrix and is extremely paranoid
  • 304 / 18 / 0
Psycho wypisal mi valprolek 300 mg 1-0-1
Czego moge sie spodziewac po tym leku?
Aktualniw nie mam depresji ale jestem ze tak powiem wyprany z emocji
  • 16 / 2 / 0
Mi to naprawiło Gabę, bo miałem totalnie rozwaloną. W końcu mogę się piwa napić, bo wcześniej miałem tak wyniszczony ten neuroprzekaźnik że każde picie alkoholu ryzykowałem zgonem
  • 9 / / 0
Czy kwas walproinowy pozostawia trwałe zmiany po leczeniu, czy trzeba go brać cały czas?
  • 356 / 69 / 0
czemu wlasciwie psychiatrzy wciaz wypisuja ten lek? myslalam ze jest juz sporo nowszych, lepszych stabilizatorow o podobnym profilu dzialania i mniejszej toksycznosci dla watroby.
  • 959 / 175 / 0
Dostałem go jako stabilizator nastroju.5 dzień stosowania i strasznie źle się czułem zarówno fizycznie(ból brzucha,zmęczenie)jak i psychicznie(myśli samobójcze czy myśli o samookaleczaniu).Ten lek działa na zasadzie ssri że się ładuje i po jakimś czasie zaczyna działać?
  • 5 / 1 / 0
Czy ktoś może się orientuje jak schudnąć będąc na depakine chrono, kwetiapinie i lamotrygine? Na ostatniej wizycie psychiatra mówiła że teraz ważniejsze jest zbicie manii i nie chciała za bardzo o tym mówić. Zaczęło się na kwetiapinie, potem włączyła tą nieszczęsną depakine i jest coraz gorzej. Jest jakiś magiczny środek żeby jakoś ograniczyć to tycie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.