Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 677 / 1 / 0
baba na rowerze, tj. kawałek całego obrazka, nie zmniejszona całość.
delikatny jestem na zwale.
  • 142 / 1 / 0
Ale jednak coś tam było :-D {LSD, Nbome, Dox-raczej nie}. "Hofmann" ten ostatnio dostępny z gwiazdkami i rybką na odwrocie ma na bloterze 100-110 µg. Baba na rowerze to najczęściej podrabiany karton na tą chwilę. Jak działał połknięty to raczej ten.
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
  • 677 / 1 / 0
nie było niczego na odwrocie blottera. na pewno to nie był nbome - karton był połknięty, poza tym czas działania przekraczał którykolwiek z nbome.
delikatny jestem na zwale.
  • 452 / 2 / 0
Obstawialbym dox z racji czasu działania, smaku, aktywności przy tej drodze podania oraz dolegliwości fizycznych podczas tripa.
  • 190 / 6 / 0
Jadłam znaczek z Albertem, ten z gwiazdkami i koi z tyłu, to LSD.
Waham się co do tego, co mogło być na znaczku z Hoffmanem, na dole żółty pasek z czerwonym napisem 100 YEARS. Na odwrocie nic nie ma, szary jest po prostu. Dane są takie:
-jest gorzki (podobnie co te z karpiami Koi)
-działa po połknięciu
-wchodzi po około godzinie (1h+)
-nie daje specjalnych zmian myślenia, chyba nawet żadnych, ani typowych dla LSD zmian percepcji dotyku
-jest mocno wizualny, naprawdę mocno (bardziej niż 250+ug LSD)
-po około 4-5 godzinach, czyli po peaku działanie osłabło na tyle, że czułam się całkowicie trzeźwa, poza tym, że obraz się ruszał. I ta wizualność, to nie były kwaśne kalejdoskopy przy zamkniętych oczach, ani fraktalowienie, tylko tło obrazu falowało, a światła drogowe wydawały się mocno świetliste (na tyle że nie dalo się dojrzeć że to przy pasach świeci w ksztalt człowieczka). Przy ruchu ręką powidoki.
-po tym poszłam do domu, bezsenność do rana. A normalnie pod wplywem LSD zasypiam, lub śpię. Tak się kiedyś skończył eksperyment dotyczący świadomego śnienia/oobe, czyli nijak, po jednym kwadracie LSD zasnęłam, po 4h od przyjęcia. A po tym 100 YEARS nie mogłam zasnąć. Zasnęłam kiedyś na peaku 40mg 4-AcO-DMT. Więc problem ze spaniem mocno, mocno mnie zdziwił.
-po zaśnięciu i obudzeniu się brak typowego dla LSD odczucia ulgi i uleczenia.

Drodzy panowie i panie, co to za drug mógł być? Nie odpowiada to charakterystyce żadnej znanej mi substancji. Było mocno podobne w działaniu do LSD, ale tu wyróżniłam różnice i takie ważne dane. (Set&setting-jeżdżenie na rowerze nocą, miastem, kuglarstwo w przerwach.)
  • 3898 / 238 / 13
Może być NBOMe - na niektórych pewne warianty działają połknięte....
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 190 / 6 / 0
NBOME chyba dość krótko działa? Ta substancja działała ~10 godzin, ale praktycznie wcale nie oddziaływała na psychikę. Peak skończył się po około 5 godzinach od przyjęcia substancji, wtedy stwierdziłam, że nudy i poszłam do domu. Jeśli to może być któryś z NBOMe, to 25-I? Czy co to mogło być? Podczas działania nie utrzymywał sie w ustach metaliczny smak (ani żaden). Karton nie wyglądał na pokryty dekstryna. U dwóch osób, które nie są mną, połykany działał.
  • 1931 / 316 / 0
Optowalbym za DOx, po nbome mimo wszystko umysł nie jest trzeźwy
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 177 / 1 / 0
W małych dawkach (bo jak wiadomo po podaniu nbomów oralem wchłania się znacznie mniej materiału) może nie działać jakoś szczególnie na psychikę, a jedynie na ciało, tak jak ma to miejsce z innymi fenyloetyloaminami.
Nigdy nie zażywałem żadnych narkotyków.
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
  • 3898 / 238 / 13
ile umiesz dostrzec pisze:
po około 4-5 godzinach, czyli po peaku działanie osłabło na tyle, że czułam się całkowicie trzeźwa
no to nie wygląda na DOx'y
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.