Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2532 / 600 / 0
Myślałem,że z wiadra klepie tak samo ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / 5 / 0
Bongo z haszem zmiata z planszy najlepiej :bongo: :bongo:
  • 38 / 10 / 0
Imo bonio top, blancik tez spoko z tym ze szkoda materialu. Bardzo pozytywne wrazenie zrobila na mnie makumba, nie sadzilem ze nie bede mogl sie podniesc przez 5 godzin xD
  • 42 / 6 / 0
Wiadomo od zawsze że gravity bong czyli "wiadro" lepiej zrobić je z filtracją przez wodę (mniej substancji smolistych), lufka czy co tam macie w słomkę, słomka do wody tak żeby dym przechodził przez wodę i tyle.
  • 3 / / 0
Najbardziej zmiata waporyzator chociaz faza jest plytsza od suszu. Osobiscie wole wiaderko z jakiegos jako
  • 77 / 13 / 0
Wiadro, którego już chyba nie chce więcej przyjmować
  • 43 / 3 / 0
Tak wyżej, gravity bong, wiadro jak kto woli. Warto dodać że jest to zwykłe wiadro a nie żadna butelka z wypaloną dziurką na dnie.
  • 480 / 73 / 0
Waporyzator mocniej na mnie działa niż lufka lub wiadro.
  • 79 / 22 / 0
Po jedzeniu miałem najmocniejszą faze po marihuanie, aż ledwo stałem na nogach i chciało mi sie rzygać, o schizach nie wspominając. Z metod dymkowych najmocniej robi mnie bongo.
  • 2 / / 0
Po zjedzeniu faza mocno psychodeliczna, dysocjacyjna również w moim przypadku, napady śmiechu jak przy grzybkach;) najlepiej działa na mnie trawka jedzona właśnie i polecam tym, którym palenie robi kuku w głowie - jak mi. po jedzeniu marihuany zero paranoji i lęków przynajmniej w moim przypadku:D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?