Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / 1 / 0
25C-NBOMe freebase na mj i ukochana osoba.
wzruszyłem się na przypomnienie tej nocy ;)
  • 2310 / 11 / 0
Bardzo wspaniale wspominam sex po BromoDragonfly R- . Moja partnerka rozpływała się w rozkoszy, wystarczyły jej delikatne ruchy aby dostała orgazmu. Ja zresztą też miałem bardzo spotęgowane doznania. Polecam !
  • 1 / / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Czemu?
Do MDxx moge dodac jeszcze DOC, metkat i mefedron.
No i ponoc Meth, ale jej nie jadlem.
Wszystkie 2c-x, DOI, BDF(zwlaszcza) powodowaly raczej niechec do seksu i impotencje9prawdopodobnie wynikajaca z tego piewszego)
amfetamina, efedryna i pseudoefedryna powodowaly impotencje, ze nawet do glowy by mi nie przyszlo, zeby szukac milosci cielesnej ;)

Po amfetaminie miałem zwiększona ochote na seks, zawsze. Jak zacząłem fantazjować to nie mogłem przestać ^_^
  • 1179 / 9 / 0
Nie wiem czemu część z was nie może postawić się na baczność po amph... Ja zawsze mogę, wręcz czasami przestaję nad tym panować. Jest długo i zajebiście;D
  • 2497 / 48 / 0
po czasie moge dopisac na pierwsze miejsce z fenetylamin meth ;)
z 2C-E i DOC sie przeprosilem ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 142 / 3 / 0
gzyp pisze:
Ja zawsze mogę, wręcz czasami przestaję nad tym panować. Jest długo i zajebiście;D
Tobie zawsze się udaje ale lasce niekoniecznie ;-)
ja znowu zauważyłem, że na maratonie już drugiego dnia nie ma problemu a z każdym kolejnym jeszcze łatwiej, dłużej i zajebiściej :D problemy mogą zacząć się dopiero przy większych ilościach, po przerwie a głównie gdy jest za dużo bodźców rozpraszających uwagę.
żartowałem.
  • 10 / / 0
One w małych ilościach stymulują do sexu ale ja jako facet ok 40 to polecam coś przedewszystkim na libido i potencje. Nie za często taką mieszaneczke (GHB+mefo+maxigra). Musi zadziałać. Pamiętać o bhp (jakies benzo) bo ciśnienie bez trzymanki. I pościć panowie... Pozdr..
  • 984 / 5 / 0
aarcis, Twwój post nie zawiera fenetylamin w składzie ;-) ja podbijam post Buddy, 25C-NBOMe na gandzi, moja kobieta się na mnie rzuca po samym paleniu, a w tym miksie to jak zwierzę :D nie pamiętała co robiła, normalnie gwałt %-D a i ja miałem nieeeeźle
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2011 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 211 / 3 / 0
2C-B jest mega, chociaż zbyt wielu tych fenyloetyloamin nie próbowałem.
Pół roku powinno Ci było wystarczyć
  • 1179 / 9 / 0
Ja nie rozumiem jak wy możecie mimo bodyloadu... Mnie to dekoncentruje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.