Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:Czemu?
Do MDxx moge dodac jeszcze DOC, metkat i mefedron.
No i ponoc Meth, ale jej nie jadlem.
Wszystkie 2c-x, DOI, BDF(zwlaszcza) powodowaly raczej niechec do seksu i impotencje9prawdopodobnie wynikajaca z tego piewszego)
amfetamina, efedryna i pseudoefedryna powodowaly impotencje, ze nawet do glowy by mi nie przyszlo, zeby szukac milosci cielesnej ;)
Po amfetaminie miałem zwiększona ochote na seks, zawsze. Jak zacząłem fantazjować to nie mogłem przestać ^_^
gzyp pisze:Ja zawsze mogę, wręcz czasami przestaję nad tym panować. Jest długo i zajebiście;D
ja znowu zauważyłem, że na maratonie już drugiego dnia nie ma problemu a z każdym kolejnym jeszcze łatwiej, dłużej i zajebiściej :D problemy mogą zacząć się dopiero przy większych ilościach, po przerwie a głównie gdy jest za dużo bodźców rozpraszających uwagę.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Botswana: Nowa strategia gospodarcza – marihuana zamiast diamentów
Botswana, jedno z najstabilniejszych państw Afryki, stawia czoła wyzwaniom związanym z uzależnieniem swojej gospodarki od wydobycia diamentów. Dwoma nowymi filarami tamtejszej gospodarki mają zostać energia słoneczna oraz konopie indyjskie.
Handel muchomorem czerwonym zakazany
Kara do miliona złotych może grozić za handel muchomorem czerwonym. Główny Inspektor Sanitarny poinformował, że dwie substancje zawarte w tym grzybie - muscymol i kwas ibotenowy zostały uznane za stwarzające zagrożenie dla zdrowia.
Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy
W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.