ODPOWIEDZ
  • 42 / 1 / 0
Mialem brazowy krysztal i to najlepszy sort ever. Lezał pół roku i nic się nie rozpuszczało. Ale w ciemnym i dość chłodnym miejscu. Mocno słony.
Uwaga! Użytkownik seniorr jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 349 / 4 / 0
XTC9THC pisze:
A przypadkiem kolor brązowo/beżowy nie był wynikiem chujowej syntezy?

moim zdaniem tak, ale chłopaki tu twierdzą, że "brązowy najlepszy" :D - mój najlepszy jaki kiedykolwiek miałem to taki biały - lekko opalony, po roztarciu biały proszek,
cena za 2g ok 190-200 i w to celujemy, nie ma co przepłacać jak takie cuda są na rynku za mniej.
  • 299 / 11 / 0
Brązowego/beżowego nigdy nie probowałem, prawdę mówiąc MDMA w formie kryształów mialem okazje próbować raz, i były to takie mleczne krysztalki które po skruszeniu wyglądały trochę jak szkło mleczno przezroczyste.

Dlatego też nie jestem w stanie porównać, lecz czytałem gdzieś o tym artykuł, jak i wiele osób wypowiadało się tak samo na ten temat tutaj na forum.

Może jakiś chemik który syntezował MDMA mógłby się wypowiedzieć :)
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 486 / 26 / 0
MDMA występuje w barwach od białego, aż po brązowe i nie jest to wina żadnych zanieczyszczeń, a cecha tej substancji. Spożywałam zarówno standardowe biało-mleczne kryształki, jak i brązową krysie i działało tak samo zajebiście, brązowy kryształ nie oznacza że jest gorszego sortu.
Dla niedowiarków polecam przejrzeć zdjęcia i opinie (brązowego) stuffu na darknecie ;)
ciris@tutanota.com
  • 1167 / 13 / 0
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... ystals.JPG

Dlamnie to wyglada tak. Jak sie zmieli to na proch kolor nie jest bieluktki tylko szarawy
  • 2877 / 266 / 0
widziałem tylko raz białe MDMA, tzn. prawie przezroczyste kryształy, na kolejnych ileś tam przypadków było zawsze albo szarawe albo brązowe/bursztynowe. zapach zawsze zajebiście przyjemny, słodkawy.
  • 1676 / 106 / 0
P4 jakbys o mdai pisal. Brazowy krysztal, mocny slodki zapach i smak.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
nie brałem tego nigdy, ale skoro podobna grupa to może takie podobieństwa są
  • 5005 / 853 / 0
witam. Jak to jest ze MDMA napedzalo scene klubowa lat 90? na filmikach z okresu swietnosci widac ludzi tzn. vixiarzy bez koszulek, mielenie szczena i napierdalaja jak pojeby .
Samo MDMA rozleniwia, milosc do swiata, plusz, brak speeda...
wytlumaczy mi ktos ocb__ czy juz wtedy z feta mieszali emke ??
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2877 / 266 / 0
MDA było wteyd chyba bardzije popularne niż jest obecnie teraz
chociaż samo MDMA w klubie daje efekt energii, jak się siedzi w domu to owszem, rozlewniwia, ale w klubie to całkiem inna bajka
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.