Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 52 / 2 / 0
Pewnie nie powiem nic nowego ale Visine Classic, tanie i dobre, wystarczające jak dla mnie. Oczy wyglądają na normalne, do tego "ogarniają fazę" , ale nie powiem żeby schodziła bomba; nieogar znika i następuje przejrzysta faza, czyli przechodzi na inny, wg mnie na ten lepszy tryb fazy mj. Ma minus: strasznie wysusza oczy czy coś w tym stylu, na drugi dzień jak z nimi przesadzę, albo się nie wyśpie to jakby piasek pod powiekami mam, ciężko to opisać, po prostu chujowe uczucie... A wtedy Stosuje byle jakie sztuczne łzy. U mnie działa :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Marara nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1203 / 21 / 0
AAA! Co się stało ze Starazolinami!? W żadnej aptece w mieście nie ma, u Was to samo?
Bo jak nie to trzeba będzie się przerzucić na droższe Visiny :/
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1 / / 0
Dokładnie, w żadnej aptece nie ma Starazolin na przekrwione oczy, a pytałem już w 15 placówkach. To były najlepsze krople. Visine przy tym to drogi syf, którego nie powinno się stosować na dłuższą metę! Myślałem, że kolejna polska firma poszła do piachu w tym chorym systemie ale inne krople od Starazolin dalej przychodzą z hurtowni. Ma ktoś jakieś informacje na ten temat?
  • 134 / 2 / 0
Moje ulubione są rohto te zwykłe.Kocham je ;d
  • 3362 / 349 / 0
Rohto +1
Visine = master race w moim odczuciu: dzialaja szybko, nie pieka po zapuszczeniu, nie wysuszaja oczu i na dluzsza mete sa ogolnie najlepsze. Trzeba jednak uwazac bo po miesacu moga stracic na dzialaniu; trzeba uwazac zeby nie zanieczyscic 'dziubka' albo zeby nic do nich nie wpadlo.
Starazolin: spoko, ale po nich czesto zrenice mi sie lekko powiekszaja i momentalnie powstaja wory pod oczami. Nie za fajny widok patrzec na kogos z bielutkimi, podkrazonymi oczami co sie zachowuje jak 13-letni autysta hehe
  • 1203 / 21 / 0
@FJ A, to ciekawe co piszesz ponieważ przecież składnikiem aktywnym w obu tych kroplach, tak w Visinkach jak i w Starazolinie, jest Tetryzolini hydrochloricum.

To jak one mogą inaczej na Ciebie działać skoro to ten sam skład??

Na mnie działały dokładnie tak samo zawsze, nigdy problemów ze źrenicami nie zarejestrowałem. A wolałem i kupowałem Starazolin bo tańszy po prostu.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 3362 / 349 / 0
No wlasnie nie wiem, tez nad tym myslalem. Visine wkraplaja sie jak woda praktycznie a Starazoliny pieka i draznia...
  • 44 / / 0
wczoraj kupiłem u siebie ostanie starazoliny w mieście...
Uwaga! Użytkownik HappyDay nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / 4 / 0
widze, że nie tylko u mnie jest problem z kupnem starazolinek
kilka dni temu oblatałem pół miasta za tymi kroplami i skończyło się na tym że wróciłem do domu ućpany DXM %-D
apteka internetowa pozostaje
"Ko­niec końców kocha się swą żądzę, a nie to, cze­go się pożąda." :old:
  • 3 / / 0
Czy można używać kropel zmniejszających ciśnienie gałki ocznej? Choruję na jaskrę i mam dostępność do kropel typu Azopt i Oftensin (btw. na początku autentycznie dostajesz gorzkiego spływa, jak po amfie), jednak boje się, czy po spaleniu cannabis i wzięciu kropel ciśnienie spadnie do niepokojących wartości.
ODPOWIEDZ
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.