Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 305 / 40 / 0
teraz sobie myślę czy aby pisanie o tym na forum że zamawiamy kratom nie jest w jakiś sposób dla nas niebezpieczne? :D Chociaż z drugiej strony ile tu osób piszących że kupuje maryśkę...
  • 63 / 2 / 0
Podeśle ktoś linka na priv ze stroną, gdzie można nabyć dobry kratom. Z góry dzięki
  • 20 / 2 / 0
Zamówiłem sobie Kratom Red Borneo w kapsułkach, normalnie zarzucałem ok. 6g prochu i było elegancko, teraz zarzuciłem 18 kapsułek, czyli tyle samo i jest lipa. Te kapsułki słabiej działają czy dostałem trefny towar?
  • 390 / 95 / 2
Próbował ktoś podbić kratomową fazę baclofenem? Będę wdzięczny za podzielenie się wrażeniami. Bo mix phenibuta z kratomem jest zajebiście euforyczny, tyle że mi z fenibutem ostatnio nie po drodze.
!מרנא תא
  • 142 / 3 / 0
Witam, stosowałem niedawno zieloną odmiane green 2 kratomu, idealna euforia i chęć do działania, uznałem że wszystkie "zielone" odmiany dzialaja podobnie, więc teraz zamówiłem Green MaengDa III i super green sanggau I - i jakoś te odmiany działają bardziej na sedacje, troche nawet psychodeliczne i dziwne sny...

możecie polecić jakieś odmiany? yellow, green, white? które z dużym prawdopodobieństwem będą motywowały do pracy ? :)
  • 1609 / 1024 / 7
@Narkotykowiec

👉🏻 kratom-mitragyna-speciosa-faq-v2-t72087.html punkt 5.

Nie jesteś w stanie przewidzieć, jak akurat klepnie. Ta sama dawka tej samej odmiany przyjęta w dwóch różnych datach może zadziałać totalnie inaczej i nic na to nie poradzimy, bo to wina metabolizmu.

Czerwone wbrew panującej opinii również zadziałają aktywizująco w niższej dawce.
  • 3206 / 175 / 0
@Lysy997Dostałeś słaby Kratom, kapsułki mają znikome znaczenie.

@Narkotykowiecpolecam "Green Malay". Kratom jednak trzeba mieć z dobrego sklepu, ponieważ wiele sklepików sprzedaje dosyć losowej jakości kratom i ciężko jest wtedy polegać na znajomym, konkretnym działaniu danej odmiany. Green Malay jest motywujący i działa od 2g.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 40 / 0
Też polecam Green Malay, jedyny z jakiego właściwie korzystam. 3g zawsze robią mi ładną robotę.

Fuzja - D5

Sorry za post pod postem, proszę o scalenie!!!

No nie mam słów na to jak zajebista jest ta substancja. Przez ostatnie cztery dni miałem katastrofalny nastrój, myśli samobójcze, rozgrzebywanie przeszłości itp. bo wpadłem w mały tygodniowy benzo ciąg niestety. Teraz przebywam w kraju, gdzie Kraton na legalu dostępny wszędzie, kupuję, zarzucam trzy gramy i pyk! Jak ręką odjął, nastrój stabilny, motywacja do pracy itp. Coś pięknego! Skandal że to w Polsce niedostępne...
  • 199 / 13 / 0
Ile na 1 raz (tolerka na kodę do zgrzania +/- 650mg)? I ktoś pw gdzie się opłaca, bo w smarcie to raczej nie?
  • 1609 / 1024 / 7
Mając dużą tolerancję na tramadol, niskie dawki kratomu robiły mnie mimo to wyśmienicie. Na niego również rośnie tolerancja, więc nie ma co z nią igrać od samego początku.
Spróbuj 5-7g, jak będzie za mało, to zawsze możesz dopić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.