Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
z zmielonych listkow

zalewam wada o temp. 60-70 stopni czekam 15 min. chyba ze mam czas ... odcedzam i jeszcze raz tym razem juz na gazie podgrzewam ... (wody po 200ml na 30g daje x2)

zaopatruje sie w cut - źródło /łysy od dawien dawna bo ten sklep nie ma sobie rownych

ich extrakty sa bardzo w pozadku ... 4g tego 10x dobrze robi

a do tych co wpierdalaja liscuie w calosci ... dlugo sie tak nie da w ciagu bo zoladek wysiada ludzie nie krowy /testowane na sobie - skonczylo sie bolesnym wyzygiwaniem tego mulu z kilku dni - ale moze to ja mam taki slaby zoladek ;)/
  • 927 / 6 / 0
4gramy meanga - to huj malo, mnie nie robi. Moze wlasnie dlatego ze napierdalauem H ponad 20 lat i mam strasznie duzom tolerancje.
ja jebie meanga 30gram na 2 razy - czyli 15 gram meanga na raz.
zwykle liscie kratomu - ponad 20 gram musi byc na raz zeby cos poczuc

wpierdalanie fusow - po huj? to juz 2 razy wygotowane, nie ma tam alkaloidow prawie.
z zreszta jak wpierdolic pol szklanki fusow? az takim desperatem nie jestem.

duza zaleta kratomu to to ze nie wpierdolisz sie latwo w ciag.
u mnie po okolo 10 dniach jebania 20 gram dziennie byl tylko jeden dzien lekkohujowego samopoczucia. na drugi dzien juz moge napierdalac alkohol.
nie bylo bezsennych nocy, wiec kurva mniemam ze kratom moze byc dobry na wyjscie z ciagu -eroinowego.
Wasaty lajmiboy - chyba tak !!!
  • 422 / 4 / 0
No to masz straszliwie w chÓj wysoką tolerke, no i napierdalasz H, to zmienia postać rzeczy. Albo możliwe też, że chujowy kratom masz. Zresztą, temat wyczerpał Divi :D
  • 927 / 6 / 0
nie jebie H juz, spoko.
ale chyba mi juz cos tam sie w organizmie zmienilo ze musze miec duzo zeby poczuc.
No nic, zamowilem 120 gram meanga i 500 gram Bali.
bede pil po 10 gram meanga , zobacze jak jest, nie musze przysypiac.
no i porownam z Bali.

kratom mam normalny, w calym usa jest taki sam.
znam cut - źródło /łysy, ale tam czeba sie rejestrowac - ja to pierdole.
kupuje w innych ZNANYCH miejscach, tam gdzie czeba tylko raz kliknac zeby kupic, a nie wklepywac cale litanie (lacznie z rozmiarem huja) zeby sie zarejestrowac.

usunięto cytowanie posta wyżej - łysy
  • 422 / 4 / 0
porucznik pisze:
Kwidron pisze:
No to masz straszliwie w chÓj wysoką tolerke, no i napierdalasz H, to zmienia postać rzeczy. Albo możliwe też, że chujowy kratom masz. Zresztą, temat wyczerpał Divi :D
(...)
ale chyba mi juz cos tam sie w organizmie zmienilo ze musze miec duzo zeby poczuc.
No właśnie. Może po prostu zbyt dużo wymagasz od kratomu ? No potrafi on ładnie uwalić (np. Bali), ale nie oczekuj, że jak weźmiesz tego więcej to będziesz miał jak po H :D Pozdro :)
  • 927 / 6 / 0
a wiecie co?
10 gram Bali juz mnie troche wali :)
gotuje 3 razy dosc dlugo, wyciskam wszystko...
i na pusty w miare zoladek.

Poza tym mysle ze Bali i meang to jeden huj.
Sprobowalem 10g meanga, a na drugi dzien 10g Bali - tak samo zamula. chyba Meang to strata szmalu.
teraz se kupie kilo Bali za dwiesta i huj, bedzier na miesiac albo i duzej.
  • 199 / / 0
Chyba na jakiegoś oszukanego maenga trafiłeś - np. zwykły red vein lub premium.
Dobry maeng robi różnicę zdecydowanie poziomem uwalenia od bali. Moim zdaniem działa zdecydowanie bardziej opiatowo od bali, które to bardziej pobudza niż letarguje. Takie moje spostrzeżenia.
  • 927 / 6 / 0
Divi - u mnie odwrotnie - bo bali zmulony siedze i chce sie spac.
po meangu jak po coca - troche gadam napoczatku, a potem sie uspokajam i chce sie spac.
moze przesadzam, ze ten meang taki slaby. fucktycznie troche mocniejszy niz bali, ale zeby az dwa razy drozszy byl....
jak uncja bali = $10, to uncja meanga=$20 - to za duza roznica.
moim zdaniem powinno byc $10 i $14, jakos tak...

huj, powoli mnie nudzi ten kratom, nie bede juz kupowal. ciekawe czy beda jakies glody po nim?
do tej pory tylko rano troche hujowo bylo, ale wieczorem juz calkiem normalnie.
  • 199 / / 0
Typowych głodów nie ma, jeśli polubiłeś tą faze po prostu będziesz do niej tęsknił - takie uzależnienie psychiczne.
Ja po dwóch latach rzuciłem z dnia na dzień i tylko pierwsze 3 dni nie były ciekawe ( deprecha, syndrom amotywacyjny, obniżony apetyt ) ale to minęło i jest ok, nie tęsknie :)
  • 422 / 4 / 0
Właśnie rzuciłeś, czy to tylko taki epizod z przeszłości ? :D Nie oszukujmy się, wprawdzie im dłuższy czas od odstawienia, tym mniej będziesz tęsknił, ale wspominać będziesz zawsze. A wspomnienia to przejaw tęsknoty :) Tak to już jest z opioidami ... Pozdro :-D

usunięto cytowanie posta wyżej - łysy
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".