Rośliny z rodzaju Mitragyna, rodziny marzanowatych, zawierające alkaloidy o działaniu psychoaktywnym (Mitragyna speciosa, Mitragyna hirsuta, Mitragyna javanica).
Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 66 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: funatic »
Nigdzie się nie spotkałem z informacją na temat szkodliwości Kratomu na wątrobę. Myślę że możesz spokojnie zarzucić parę gramów bez narażania wątroby.
Uwaga! Użytkownik funatic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Diviner Sage »
Zjadłem + - 7g Bali (już mi się nudzi ta odmiana !) i wzmożonego bólu nie czuje, powiem wiecej wogóle go nie czuje ;)
cut - handel /łysy
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Corrnn »
witam,
wlasnie przyszła do mnie paczka z 25g kratom malezja super proszek i 25g indo super mix.
Jaka bedzie optymalna dawka dla poszczególnych specyfików? :-) Myślałem żeby zrobić herbatkę z 5g super indo i na następny dzien 7g malezji. Tolerancja zerowa, kody tramca ani innych opiatów nie brałem. Ogólnie chcę żeby mnie w miarę poklepało, żeby poczuć to ciepełko :cool: tylko boje się że to może być za mało, ważę 82kg.
Any suggestions?
Uwaga! Użytkownik Corrnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 7 / 0
Jak ważysz 82 to z 7-8 sobie zaaplikuj spokojnie ;]
  • 708 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pawel_31 »
wyglada na to ze juz niedlugo sie porzegnamy z kratomem jakies zapasy juz robicie/
  • 1179 / 124 / 0
Nieprzeczytany post autor: mniemanolog »
o czym Ty piszesz? Podaj źródło.
A zapas to ja robię i to spore :D

wycięto cytat - łysy
EjeMqv63qzcBDbheXUtQcmcMHaCGGXk8cCS
  • 1472 / 26 / 0
skąd? a chodzby z Hypka

http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=22106

niestety trzeba będzie sie pożegnać z Kratomem i innymi fajnymi roślinkami
Uwaga! Użytkownik zycie ponad wszystko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / / 0
Nieprzeczytany post autor: machabeus »
pamietaj, ze to twoje prywatne zdanie i Polska. Ja nie potrafie przewidziec rozwoju sytuacji.
  • 151 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Toudy »
Fakt, pożyjemy zobaczymy, ale ten projekt jest baardzo kiepsko sprecyzowany jesli chodzi o nazwy roslin itd-swoją drogą co tam robi calea? Wygląda na to jakby osoba odpowiedzialna za projekt weszła do pierwszego lepszego sklepu etnobotanicznego, spisała pare roślin i tadamm.

Tak czy siak będziemy mieć 2 tygodnie od czasu zaprezentowania ustawy-zdąże narobić zapasy:)
Uwaga! Użytkownik Toudy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
co dla was może być niewygodne to ze karane będzie również posiadanie

jak sobie zrobisz zapasy i przy jakimś dużym niefarcie wpadniesz
możesz iść też przy dużym niefarcie bezpośrednio do więzienia
za posiadanie znacznej ilości
Uwaga! Użytkownik zycie ponad wszystko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.