Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
//
Rekordowe pół kilo kratomu przemieliłam w 20 dni, ktoś tu pytał wcześniej jak to jest przerwać ciąg. Owszem, bywały dłuższe, ale nie tak intensywne a odpowiedź na pytanie brzmi: lepiej nie pytać. Mam wszystkie odstawienne świata, bez możliwości wsparcia się samym kratomem, ani działającą cuda w takich przypadkach pregabaliną (jeszcze przez trzy dni), którą notabene również z nim mieszałam i to była pierdolona, ekstrawertyczna uczyniona z introwertyka poezja. Taki retard by mi siadł jak złoto teraz.
Wieczorny miks 20mg diazepam × 20mg oksazepam w ramach desperacji nie podołał w przetrwaniu nocy, sen ultra rwany, żeby nie powiedzieć wkurwiający. Prościej już chyba było nie spać wcale, niż budzić się co chwilę. Byłoby lżej zapewne, jakby to zalać paroma browarami, alem w tej materii abstynentem z wyboru, a nie z przymusu jak kiedyś.
Termoregulacja przy odstawce CT tak świruje, że nie polecam tego czynić w taki właśnie sposób. Tylko czy ktoś w ogóle potrafi inaczej?
17 grudnia 2022CATCHaFALL pisze:
//
Rekordowe pół kilo kratomu przemieliłam w 20 dni, ktoś tu pytał wcześniej jak to jest przerwać ciąg. Owszem, bywały dłuższe, ale nie tak intensywne a odpowiedź na pytanie brzmi: lepiej nie pytać. Mam wszystkie odstawienne świata, bez możliwości wsparcia się samym kratomem, ani działającą cuda w takich przypadkach pregabaliną (jeszcze przez trzy dni), którą notabene również z nim mieszałam i to była pierdolona, ekstrawertyczna uczyniona z introwertyka poezja. Taki retard by mi siadł jak złoto teraz.
Wieczorny miks 20mg diazepam × 20mg oksazepam w ramach desperacji nie podołał w przetrwaniu nocy, sen ultra rwany, żeby nie powiedzieć wkurwiający. Prościej już chyba było nie spać wcale, niż budzić się co chwilę. Byłoby lżej zapewne, jakby to zalać paroma browarami, alem w tej materii abstynentem z wyboru, a nie z przymusu jak kiedyś.
Termoregulacja przy odstawce CT tak świruje, że nie polecam tego czynić w taki właśnie sposób. Tylko czy ktoś w ogóle potrafi inaczej?
Jest opcja, że to personalne parametry i zdolności metabolizmu, jakie dana wątroba jest w stanie wykrzesać. Alkaloidy w różnych odmianach różnią się procentowo i chyba nie ma możliwości, aby to jednoznacznie określić. Na każdego ta sama odmiana zadziała inaczej.
Stąd najlepiej jak ktoś zaczyna, to się zaopatrzyć w jakiś sample pack, bo można się zrazić, że nie działa kupując tylko jeden i nieświadomie przekreślić całość.
Normalnie biorę po 600-900 mg kodeiny lub 1500 mg tramadolu lub 80 mg oksykodonu i nic nie czuję XD teraz jestem prawie dwa tygodnie bez żadnego opio, ale chleję w chuj i ciężko sypiam.
Generalnie to planuję się rozpierdolić pierwszą dawką, celowałem w 10-15 g. Nie wiem czy mieszać z obu czy wziąć tylko czerwony (ma być jak najbardziej opioidowo). Czy jak wezmę np pół paczki na raz, to nie wyjebie mnie w kosmos?
Następne dawki mają pomóc chodzić spać, mogę też brać rano do aktywizacji przyda się, jeśli na wieczór będzie git...
Aktualnie to ma być moja jedyna używka oprócz trawki narkotycznej i trufli psylocybinowych po jednym razie w tygodniu.
Edit: poszło na oko pół paczki czerwonego. Oby nie było za grubo xd już mocno zalegam z raportami na NG, ale na pewno wkrótce pojawi się kilka nowych!
Scalono — CATCHaFALL
No i lipa. Łącznie z dorzutkami zjadłem 25 g czerwonego oraz jakieś 5-6 g zielonego, a do tego spaliłem dwie lufki i pół piwa. Dopiero coś zaczyna grzać, czekam aż wjedzie właśnie dopite ostatnie 5 g czerwieni. Spodziewałem się czegoś więcej.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cannaheart.jpg)
Marihuana zwiększa ryzyko rozwoju chorób serca
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lotnisko-w-pyrzowicach-.jpg)
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk
Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".