Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3247 / 354 / 2
Siemka ostatnio trafiłem na taki oto artykół traktujący o dmt:
http://instytutarete.pl/poczytaj/cialo/ ... -2012.html

Zaciekawił mnie krąg w zbożu, nie sądziłem że będą nam rysowac wzory strukturalne, a ten jest stosunkowo świerzy. Zauważyłem że błędnie zidentyfikowano go z dmt a to jest melatonina.

[ external image ]
MELATONINA? WTF

Kosmici polecają melatonine? To ja biore, a wy? :gun:
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1587 / 11 / 0
Cudowny artykuł. Moim zdaniem powinien być w "filozofii, psychologii, religii"

Szykujcie się na wielką deprywację sensoryczną !
rchiro the best
  • 295 / 1 / 0
melatoninę jem czasami na noc i pomaga usnąć ale nie wymusi snu jak się brało stymulanty jakieś. Kosmici ze mną nie gadali po niej ani jeszcze na jawie ani we śnie. No chyba że gadali a ja zapominałem :retarded:

dawki brałem maksymalnie 10mg. Może tego trzeba zjeść z 1g? %-D
darmowy kwas:
  • 2362 / 28 / 0
świetny artykuł na początek dnia, przyprawił mnie o salwy śmiechu
BS
  • 528 / 4 / 0
Można się pośmiać..
Jogurt zamykasz sie na 10 dni do ciemnego pokoju?
  • 1587 / 11 / 0
Po co się zamykać? Przecież 21 grudnia będzie ciemność i zbiorowa deprywacja sensoryczna :D
rchiro the best
  • 550 / 3 / 0
Po 21 grudnia jogurt Ci wpierdoli za te szyderstwa.
Przegłupi artykuł, ta stronka to chyba new-age'owy odpowiednik pudelka, co? Propsy za czujność jogurt ;)
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1587 / 11 / 0
Nieprawda, bo będę wtedy Królową, a on Królem, a Ciebie uwięzimy w lochu xD A tak na poważnie, to jesteśmy na to za dobrzy, więc damy Ci psychodeliki :)
rchiro the best
  • 2362 / 28 / 0
a może przed 21 grudnia odwiedzicie psychiatrę?
BS
  • 550 / 3 / 0
Romantyczka pisze:
Nieprawda, bo będę wtedy Królową, a on Królem, a Ciebie uwięzimy w lochu xD A tak na poważnie, to jesteśmy na to za dobrzy, więc damy Ci psychodeliki :)
Psychodeliki w lochu? Mam nadzieję, że będzie przytulny i kolorowy ;-)
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.