Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ZUPA DĘBINA - plaster kory dębu wielkości ręki , marchewka, seler, pietruszka, smażona cebulka, sól i pieprz do smaku oraz makaron
polecam z miodem pić :-D
zatwierdziłem chociaż się nie znam, ale forum jest od tego żeby była na nim dyskusja - może ktoś to potwierdzić lub obalić? - @JSC
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/d ... 45711.html
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
wywaru tez próbowałem wjebałem chyba cały garnek kory i gotowałem 1 godzine wypiłem całość i poprostu zasnałem
niema po tym zejścia i gówno jest darmowe więc polecam
palenie z bonga jest o wiele lepsze jak dym przechodzi przez wodę to potem praktycznie w ogóle nie gryzie
09 kwietnia 2022grubasy0000 pisze: kora dębowa działa chociaż lepszym sposobem jest palenie małych kawałków ktore zmieszczą sie do lufy juz po pierwszym buchu czuć różnice zwłaszcza w nogach cieżko mi dojść do dawki halucynogennej ale w dużych ilosciach poprostu leżałem i się śmiałem
wywaru tez próbowałem wjebałem chyba cały garnek kory i gotowałem 1 godzine wypiłem całość i poprostu zasnałem
niema po tym zejścia i gówno jest darmowe więc polecam
Poważnie po pierwszym buchu z lufy? Ciężko w to uwierzyć. Sam wywar ciekawy do spróbowania, na wiosnę się pobawię;)
czy mozna wysuszyc kore w domowych warunkach czy np. mozna zostawic ja w jakiejs szafce itp?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.