Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Witam, zauważyłem że na popularnym serwisie polskim widnieje 1kg polskiego suszu za prawie 100zł, co powiecie o takim rozwiązaniu jakoby poddać taki ekstrakcji etanolem i odparować do konsystencji oleju/mazi do wapo?
  • 33 / 1 / 0
1kg za 100PLN w obecnych czasach śmierdzi strasznym syfem (niską zawartością jakichkolwiek pożądanych substancji) w tym kilogramie, chyba że to jakaś promka to okej
  • 76 / 20 / 0
Zrobiłem makumbe z tego dekarbo od Kombinatu, wsypałem na oko z 20 gram. Gotowałem z 20 minut z mlekiem 3.2%, mleczkiem kokosowym 17%, mlekiem migdałowym, kakao. Wypiłem i całkiem fajny lekki chillout, ale spodziewałem się czegoś mocniejszego, coś jak 20ml Green Outa stronga+. Muszę kupić medyczniaka i będą go mieszał z suszem CBD.

Następnym razem jeszcze zaleje wrzątkiem przez gotowaniem, bo trochę zajeżdżało zieleniną, ale do wypicia xD.

Do wyciśnięcia wszystkiego z suszu polecam woreczki do kavy jak np. tutaj https://www.magicznyogrod.pl/woreczek_do_kava_kava.html. Świetnie się w tym przypadku sprawdziły, susz wyciśnięty do ostatniej kropelki.
  • 76 / 20 / 0
Kolejna próba, 100g dekarbo od kombinatu przelane wodą, potem 45 minut grzane z masłem i mlekiem migdałowym. Wyciśnięte do miski przez szmatkę.

Potem upiekłem z tego proste ciasto, nie było najgorsze. Zjadłem 1/4, po około godzinie mega przyjemnie, totalne rozluźnienie, sporo CBD tam musiało być, super sen.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.