...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 803 / 6 / 0
Ja jarałem dużo trawy i mam na to wyjebane. Polecam. Na prawdę poszerza horyzonty tolerancji.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Dobry wieczór :D Widzę, że się tu nic nie zmieniło, gdzie Czempion? Fajny temat, rzucenie ćpania jest proste jak budowa cepa. Serio! :D Rzuciłam, zdałam prawko, kupiłam samochód, dostałam się na studia. I co? Jajco , każdy może.

EDIT: A, no i cycki urosły!! To dopiero dobry argument żeby przestać ćpać! %-D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 1 / 0
to na to mozna wziac hormonalne, tez rosna. %-D
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 118 / 6 / 0
jakie to ma znaczenie, i ta mamy równouprawnienie
Uwaga! Użytkownik Camilleri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 6 / 0
a tak na marginesie offtopu, zalozycielka watku szalona8 rzucila w koncu cpanie?
Uwaga! Użytkownik Camilleri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
[quote="ironia"]DIT]

Dobrze, że mnie ostrzegłaś. Nie rzucam ćpania. Nie chce żeby mi cycki urosły!
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
Camilleri pisze:
zajebiscie fajnie obudzic sie rano wo dobrej formie, z pieniedzmi w kieszeni i ruszyć na do pracy z głową pełną malutkich, zwykłych codziennych problemów.
zajebiscie fajnie jest sie też naćpać
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
xxxzzzxxx pisze:
ironia pisze:
DIT]

Dobrze, że mnie ostrzegłaś. Nie rzucam ćpania. Nie chce żeby mi cycki urosły!
I pamiętaj, że jak już rzucisz to możesz postarać się o dziecko! W ciąże też nie chcesz zajść? :(

Spadam, idę przewinąć bliźniaki %-D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 3 / 0
Mógłby ktoś doświadczony wypowiedzieć się o odstawianiu benzo? Biorę już 3 lata (głównie klony i alprozam) próbowałem już odstawiać kilka razy ale dłużej niż 1-2 tyg przeważnie nie daje rady wytrzymać. Najgorsze jest to że odstawienie wyklucza mnie całkowicie z życia społecznego. Zaburzenia lękowe, psychoza, depresjia, myśli samobójcze itp. sprawiają że nawet wyjście do sklepu staję się problemem. Ograniczyłem dawki do 0,5 mg klonów i alprozamu branych 1-2 razy dziennie, do tego zawsze jakieś jedno lub dwa mocne piwa dla wzmocnienia działania. Nie wiem jak się za to zabrać, jeśli odstawie proszki w "standardowy" sposób znów pewnie nie wytrwam, a przy okazji zawale studia i stracę prace (na co nie mogę sobie pozwolić)....
Jakieś pomysły/rady jak uwolnić się od tego gówna?
Uwaga! Użytkownik Drugstore cowboy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / / 0
Drugstore cowboy pisze:
Mógłby ktoś doświadczony wypowiedzieć się o odstawianiu benzo? Biorę już 3 lata (głównie klony i alprozam) próbowałem już odstawiać kilka razy ale dłużej niż 1-2 tyg przeważnie nie daje rady wytrzymać. Najgorsze jest to że odstawienie wyklucza mnie całkowicie z życia społecznego. Zaburzenia lękowe, psychoza, depresjia, myśli samobójcze itp. sprawiają że nawet wyjście do sklepu staję się problemem. Ograniczyłem dawki do 0,5 mg klonów i alprozamu branych 1-2 razy dziennie, do tego zawsze jakieś jedno lub dwa mocne piwa dla wzmocnienia działania. Nie wiem jak się za to zabrać, jeśli odstawie proszki w "standardowy" sposób znów pewnie nie wytrwam, a przy okazji zawale studia i stracę prace (na co nie mogę sobie pozwolić)....
Jakieś pomysły/rady jak uwolnić się od tego gówna?
Jakby to było takie proste, to wiele ludzi by to zrobiło.
Dla niektórych sposobem na wyjście z dragów jest ,,miłość", dla innych jakieś hobby.
Moze na początek udaj się do psychiatry, on ci pomoze dobrac zastepcze srodki farmakologiczne, jakas terapie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 02:17:02 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750212973'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.