Półsyntetyczna pochodna alkaloidów krasnodrzewu pospolitego.
Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 58 / 4 / 0
Na prawdę po większych ilościach kokainy możecie zasnąć?
Myśle że jeśli ktoś przez noc przerobił 0.5g koksu to raczej nie zaśnie na cały drugi dzień no chyba że ten koks miał 12%
  • 3136 / 873 / 5
Jak jest normalny koks to po ostatniej kresce 2h i mogę spać. To znaczy, że faktycznie mnie muli, a nie na siłę się kładę, bo tak można szybciej.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 22 / 11 / 0
Jeżeli towar ma w sobie kokainę to po ostatniej kresce mniej więcej po godzinie takiego wyjebania z bananem na gebie, włącza mi się godmode taki stan że jestem rześki spokojny wyluzowany skupiony trzeźwo myślący serce mi już nie napierdala wszystko się wypoziomowanie i mógłbym iść do roboty na luziku. Zjem śniadanie zapale Lolka i po max 2 godzinach idę spać. Śpię na ogół do 5 godz budzę się i czuję się rewelacyjnie. PS. Pamiętajcie o gospodarce sodowej!
  • 13 / 2 / 0
Z tego co ja słyszałem to właśnie dobry koks świadczy że po około godzinie do dwóch powinno się pójść zasnąć bez żadnej zwały itd. Ale w praktyce bywa różnie
  • 2 / / 0
09 sierpnia 2022Tylkodetox pisze:
Jak radzicie sobie z bezsennością po waleniu koko? Jakieś sposoby? Leki?
Mi pomaga często dużo alko ale nie zawsze moge sobie pozwolić na wypicie dużej ilości %?
Ja zwykle w połowie koksowania biorę 300 mg pregabaliny, potem jeszcze dorzucam drugie 300 mg tak na 2-3h przed koniec zabawy. Dobrze lula
  • 1752 / 239 / 0
Po dobrej kokainie niema problemów z snem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.