Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
To mój pierwszy ciąg na kofeinie w kapsach, kawa od kilku lat w ilości 1, czasami 2, ale kapsy to jest inna bajka chociaż z tej samej książki, że tak napiszę.
W sumie kofa działa na prawdę dobrze (właśnie się ładuje kolejna 6-ta kapsa, ale dopuszczam jeszcze 1 razem 7 co daje 1400mg kofeiny, a mam zapierdol fizyczny dzisiaj i przez najbliższe dni też więc muszę być na chodzie i do tego w pełni sprawny (złe samopoczucie nie w chodzi w grę, bo jestem hedonista za 2-300 haha i dobre samopoczucie być powinno, a wręcz musi).
Z drugiej strony ciężko uwierzyć, że takie dawki (i dobre samopoczucie/NRG'y) nie odbiją się negatywnie..
ps. hess sprawdź maila
Polecam brać kurkumę podczas odstawiania, zbija tą senność.
Osobiscie na zjazd preferuje cytrynian magnezu i kostke czarnej 99% czekolady popitej zielona herbata.
FajnieJest pisze: Osobiscie na zjazd preferuje cytrynian magnezu i kostke czarnej 99% czekolady popitej zielona herbata.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Suple takie jak kreatyna itp. to się kupuje właśnie w dużych beczkach.
400 mg doustnie może być, ale nie przekraczaj bez ranigastu 1,5 g dziennie najlepiej, a jak możesz sniffem to lepiej, bo tutaj idą niższe dawki, rzędu 30-50 mg (przynajmniej u mnie).
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.