Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1425 / 81 / 0
hmmm to czekają mnie jakieś niemiłe skutki psychiczne przy odstawieniu oprócz senności i bólu głowy?

To mój pierwszy ciąg na kofeinie w kapsach, kawa od kilku lat w ilości 1, czasami 2, ale kapsy to jest inna bajka chociaż z tej samej książki, że tak napiszę.

W sumie kofa działa na prawdę dobrze (właśnie się ładuje kolejna 6-ta kapsa, ale dopuszczam jeszcze 1 razem 7 co daje 1400mg kofeiny, a mam zapierdol fizyczny dzisiaj i przez najbliższe dni też więc muszę być na chodzie i do tego w pełni sprawny (złe samopoczucie nie w chodzi w grę, bo jestem hedonista za 2-300 haha i dobre samopoczucie być powinno, a wręcz musi).

Z drugiej strony ciężko uwierzyć, że takie dawki (i dobre samopoczucie/NRG'y) nie odbiją się negatywnie..
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2013 przez hess, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1425 / 81 / 0
Wildzen ile tej tauryny proponujesz?
  • 410 / 8 / 0
na mnie kofeina jakoś chujowo działa w różnych dawkach, tylko nastrój po niej mam chujowy i tyle, szkoda...

ps. hess sprawdź maila
  • 1472 / 197 / 0
hess - senność, ból głowy to pierwsze dni odstawienia (tak 1-2 dni), ja to po schodzeniu z dawek 800 mg dziennie na 0 spałem przez te dwa dni prawie cały czas :) Potem senność przechodzi, ale zostaje takie rozdrażnienie, podkurwienie, nienaturalna agresja/dysforia. Do 4-5 dni jest OK wszystko.

Polecam brać kurkumę podczas odstawiania, zbija tą senność.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 3363 / 360 / 0
Jak sobie radzicie z negatywnymi skutkami kofeiny? Czytalem na angielskiej wiki ze kofeina szczegolnie wyplukuje sod w moczu w szybkim tempie, postanowie to zbadac. Bede uzupelnial wode z NaCl, w niedlugim czasie dam znac czy to niweluje negatywne skutki jej dzialania.
Osobiscie na zjazd preferuje cytrynian magnezu i kostke czarnej 99% czekolady popitej zielona herbata.
  • 1095 / 34 / 0
FajnieJest pisze:
Osobiscie na zjazd preferuje cytrynian magnezu i kostke czarnej 99% czekolady popitej zielona herbata.
Niezły jestes..
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 3363 / 360 / 0
Dzieki!
  • 989 / 76 / 0
Kupiłem sobie jakieś gówienko w sklepie z odżywkami, bo jakby przyszło w pace kilo białego proszku to matka by mnie chyba zajebała ale do rzeczy. Czy 400mg doustnie, jeżeli 200mg nie wywołało pożądanego efektu(motywacja do roboty) nie będzie zbyt dużo? I ile sniffem jeżeli już?
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 1472 / 197 / 0
Kilo białego prochu jest mniej podejrzane niż woreczek. Bo kogo stać normalnie i komu jest potrzebne kilo koksu?

Suple takie jak kreatyna itp. to się kupuje właśnie w dużych beczkach.

400 mg doustnie może być, ale nie przekraczaj bez ranigastu 1,5 g dziennie najlepiej, a jak możesz sniffem to lepiej, bo tutaj idą niższe dawki, rzędu 30-50 mg (przynajmniej u mnie).
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1180 / 5 / 0
i co ile walisz takie scieżki 50mg?

Pytam o to bo jak już się tolerka wyrobi to kofeina zaczyna krótko działać.

Ja doszedłem do 2g dziennie (kapsuły miałem) i takich dawek już nie polecam heh.
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2013 przez kowalskii, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.