Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 987 / 38 / 0
Ostatnio fajny miks opracowałem.
1 gram Paracetamolu
450 mg kodeiny
50 mg difenhydraminy
1 mg alprazolamu
Mniej euforii, ale grzeje jak piekarnik :D
Jednak radzę uważać, niedoświadczonym w ogóle nie polecam.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 22 / 0
Potrzebuje pilej rady :D zjadłam kodę 450 mg i jedne relanium niestety akurat sie skonczyly i pytanie czy mogę dorzucic pregabalinę . Tu jeszcze wazne info w trakcie dnia 2 estazolamy zjadłam i czy w takim połączeniu to nie będzie kolidowalo>
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 3433 / 714 / 9
Nie wiem, kurde dzisiaj zjadłem 300 kody jeszcze rozbite na 150 co 15 min bo cipka z apteki nie chciała ze mną przekazać sobie znaku pokoju %-D No i tak godzinka, dwie piwo lufka, nawet pogrzało fajnie. Sprawdzam saldo karty: 11,36. I jeszcze miałęm 1,90 w gotówce, to kurwa pytam ludzi w żabie czy dostane jakieś piwo do 1.90 pln. A ci "ą, ę, złoty dziewięćdziesiąt dziewięć." A tu jest za 1.69 Paul Hallaner czy cos takiego. Chuje sie nie znajo. No to dawaj tego deksa tym hallanerem, jeszcze biedra miałem 2,63 to było na wodżitsu, mleko i mleczny start. :cheesy:

To było jakieś dwie godziny przerwy wrzucenie deksa po kodzie. Nie wiem czy to można nazwać mixem czy może crossem substancji. 300mg kody + 300mg DXM

Nawet fajnie teraz jest, popalam sobie weed, maczanę. Muzyczka pyrym pym. ^_^

Ogólnie :heart:
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 4994 / 851 / 0
Szukam czegoś legalnego co zapewni mi w miksie z koda noddy. kody walilem rozne dawki ale noddy a wrecz zasniecie mialem tylko na poczatku przygody. Pozniej roznorakie miksy z benzo ale w tej chwili nie mam dostepu. Mogę polatac za hydroksyzyna ale moze jest cos podobnego i bez recepty ??
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 148 / 9 / 0
[mention]ledzeppelin2[/mention], podam nazwy leków bo mi się nie chce pisać. Apap Noc - 2 tabletki. Aviomarin 2 tabletki. alprazolam lub Klonazelam 1-2mg. Hydroxyzyna 25-100mg. Bez recki to pewnie jakaś melisa ujdzie.
Uwaga! Użytkownik MiproDextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 19 / 0
540 mg kody, zyrtec i 3 mg alpry (wzięte około 20 minut po zjedzeniu kody)

liczę na ciekawą sobotę
  • 201 / 64 / 0
Wiem że to bardzo niezdrowe, ale lubie sączyć sobie max 2 piwka - rozłożone w czasie.
Weekendowa opcja.
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 5 / 1 / 0
Z jakim rc benzo wam sie najlepiej łączyło kode?
  • 8103 / 906 / 0
Nigdy nie bralem RC, ale po opiniach ludzi sadze ze 1 mg etizolamu dobrze sie zgra z kodeinka. :)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 4994 / 851 / 0
50 mg DXM na godzine przed - 1.60 zł
300 mg kody - 12.40 zł
po godzince 35 g kropli walerianowych ( bez tolerki na benzo) - 1.50 zł

Fajny upierdalajacy miks . Noddy to to nie są, ale sedacja up . Jak sie poloze to ciezko nie zasnac.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.