Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Czy kodeina Ci smakuje?
Tak! Jest cudowna!
180
34%
Nie, ale ujdzie w porównaniu do...
214
40%
Nie! Totalny syf!
138
26%

Liczba głosów: 532

ODPOWIEDZ
  • 111 / 31 / 0
Jako, że jestem osobą wysoko reaktywną sensorycznie, mam do tego smaku niezdrową nostalgię.
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 1744 / 572 / 0
Ja nie wiem jak Wy możecie te tabsy Thio brać na raty, szczególnie jak Wam smak nie pasuje, to po co się męczyć i przedłużać. Normalnie z ręki 32 tabletki trzymasz tuż za wargami przy wylocie z japy, morda skierowana w dół, przykładasz usta do butelki z wodą, przechylasz ryj razem z butelką i jeszcze możesz ścisnąć butelkę żeby mocniej wyleciało i załatwione, lecą wszystkie za jednym połknięciem. Smaku nie czuć, wszystko spożyte dosłownie w trzy sekundy, zero dyskomfortu. Po co się nad tym modlić i przeciągać w nieskończoność, jeszcze może to z jogurtem zmieszajcie jak gałkowicze co też żrą szklankę ohydnej papki i się męczą zamiast wziąć shota z wodą na jeden łyk i po krzyku.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 874 / 207 / 0
Nie smakuje!

Ale w życiu trzeba panować nad sobą i codziennie pokazywać jak wielkie ma się jaja. Więc ja gryzę do lustra tabletki thiocodinu lub oblewam usta thiocodinowym koncentratem śmiejąc się z tych co tak nie potrafią.
  • 88 / 6 / 0
Syrop thio ze sprite to najwieksza słodka ulepa wszechczasów i dla tych co maja problemy z przeczyszczeniem to świetny pomysł, bo sracie i rzygacie jednocześnie.

Tabletki thio są obrzydliwie gorzkie i szczerze jestem zdziwiona, że raz je pogryzłam i nie rzygałam
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 328 / 41 / 0
Thio łykam jak chipsa xd albo pije roztwór który zalewam sprintem i sokiem takim do rozrabiania wiśniowym i nic nie czuć.
@Poluska spróbuj sobie z fantą
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.