ODPOWIEDZ
  • 1472 / 196 / 0
Zgadza się, najlepiej powiedzieć, że SSRI nie pomagają tylko przymulają i nie staje po nich, a po moklobemidzie było cacy i ku temu się skłaniasz :P
Moklo to tak naprawdę jedyny sensowny anty, który lekarz może przepisać bez bania się o ćpanie tego.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 281 / 26 / 0
Ja biorę po 2-3 nasiona oliwnika wąskolistnego co 6 h, zawierają w chuj alkaloidów harmalowych, tyle że z grupy; harman, harmalan i tetrahydroharman. caapi i ruta zawierają ich 7-metoksylowe odpowiedniki; harmina, harmalina i tetrahydroharmina.

Te pierwsze są bardziej mulące i po podwyższeniu dawki zaczyna się niwelować część działania antydepresyjnego, za to pojawia się działanie sedatywne, to z powodu agonistycznego działania na receptory imidazolinowe. Te drugie są bardziej spidujące, ale po rucie niektórzy czują się jakby się mieli za chwilę pochorować, zresztą że obie rośliny są w Polsce nielegalne. Na razie jest to najbardziej dostępny naturalny MAOI-A, rośnie mi zresztą blisko domu.
  • 1472 / 196 / 0
Harman/norharman to wystarczająco silne iMAO zbliżone mocą do sele, na których działa PEA :)
Nie wiem jak w zestawie z mulącymi środkami, ale warto spróbować.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 281 / 26 / 0
Tyle, że użycie PEA z IMAO-A to raczej kiepski pomysł, bo podbiją także noradrenalinę przez nią wydzieloną, przy połączeniu z selegiliną podbija się tylko dopamina. Norharman (beta-karbolina) działa silniej na MAO-B, ale chyba nie występuje w dużych ilościach w oliwniku, a jego izolacja byłaby kłopotliwa.
  • 29 / / 0
Wczoraj zarzuciłem 225mg DXM + mj ,potem dla brechtu paliliśmy herbatę z fify , wróciłem do domu nie mogłem zasnąć ,wgl CEV'y miałem konkret ,ale ...rano wstaje kac dość duży i jakoś odruchowo zmierzyłem ciśnienie i ... 180/80 tętno 80 ,wiem że DXM podnosi ciśnienie ale czy na drugi dzień to jest normalne ?
  • 3362 / 349 / 0
Jest taka mozliwosc. Kanabinoidy, DXM o sladowe ilosci teaniny. Pewnie przez afterglow po DXM takie tetno masz.
  • 44 / 1 / 0
Witam,
Mam taki oto problem. Gdy zamknę oko lub oczy zaczynają drgać mi oczy/powieki. Dzieje się to mimowolnie i nie mam na to kompletnie żadnego wpływu. Dzieję się to tylko przy zamkniętych powiekach. Gdy mam je otwarte nic mi nie drga. Kiedyś jak używałem Pentedron drgały czasem przy otwartych, raz jedna powieka, raz druga, ale po suplementacji magnezem i zdrowym odżywianiu przestały. Nigdy bym nawet tego sam nie zauważył ale pewna osoba przypadkowo zwróciła mi na to uwagę, później sam nagrałem siebie przy zamkniętych oczach i jestem w szoku bo naprawdę to bardzo mocno widać. Nie mam pojęcia kiedy to się zaczęło bo gdyby nikt mi nie zwrócił uwagi to sam do dzisiaj bym nawet o tym nie wiedział. Może od Pentedronu ale nie brałem go dużo i nie używam go już od około pół roku. Od momentu, w którym o tym się dowiedziałem minęło już parę miesięcy i dalej jest tak samo. Proszę o jakieś sugestie czym to może być spowodowane, jakie podjąć działania aby się tego pozbyć. Wizytę u lekarza na razie wykluczam, chcę poznać wasze opinie. Pozdrawiam.

nie zakładaj nowego tematu w takich przypadkach. masz pojedyncze pytanie, więc spokojnie możesz znaleźć wątek ogólny, odpowiedni by je zadać. tym razem przeniosłam, następnym razem tego typu posty będą trafiać do kosza - vv
Uwaga! Użytkownik bawimysie051 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 4 / 0
Może być to spowodowane wypłukaniem magnezu oraz potasu.

Bierzesz teraz stymulanty/pijesz dużo kawy/alkoholu?

Polecam zrobić biochemię a jak nie chcesz to spróbuj brać asparaginian extra (magnez z potasem) 2x2 dziennie (rano i wieczór). W ciągu dnia możesz uzupełnić wapń jakimś preparatem. Wszystko kosztuje grosze w aptece.
  • 44 / 1 / 0
Magnez uzupełniałem przez jakiś czas i powieki przestały drgać przy otwartych oczach co wcześniej się zdarzało jak brałem pentedron. Myślałem, że już wszystko z tym jest ok ale pewnego razu kolega mi zwrócił na to uwagę. Nie wiem od jakiego czasu mam takie drgania przy zamkniętych oczach. Zostały mi tylko właśnie te mocne drgania powiek przy zamkniętych oczach, których nie mogę się pozbyć od paru miesięcy, dokładnie od tej pory od kiedy się o tym dowiedziałem. Obecnie od około pół roku nie biorę żadnych stymulantów, alkohol bardzo sporadycznie praktycznie wcale, kawy nie piję, papierosów już nie palę. Wcześniej parę razy używałem bufedron, pentedron oraz mj. Raz na jakiś czas wezmę sobie 25C-NBOMe ale to już naprawdę bardzo rzadko. Na czym polega ta biochemia? Jakie preparaty na wapń proponujesz? Jak będę miał pieniądze to na pewno się w nie zaopatrzę. Chciałem jeszcze dodać, iż to nie są takie zwykłe drgania powiek, tylko jakieś dziwne. Wygląda to tak, że zamykam oko lub oczy i momentalnie lata mi cała powieka. Nigdy tego nie czułem bo się na tym nie skupiałem ale bardzo mocno to widać. Jak drgały mi powieki kiedyś przy otwartych oczach to czułem to i to było trochę inne. Nie wiem czy jak śpię w nocy to też tak mam, musi to przekomicznie wyglądać. Jeżeli ktoś ma tu jeszcze jakieś propozycje to niech się podzieli.
Uwaga! Użytkownik bawimysie051 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 6 / 0
bawimysie051 pisze:
Na czym polega ta biochemia?
Polega między innymi : na fizyce wrzucania przez Ciebie wszystkiego do pieca, oczekiwania, że narkotyki są zdrowę, a krótko mówiąc, nawet jak się suplementujesz, to nie jest tak że : biorę magnez, to mogę nabić się tamatem, jak dzik .
Obrazowo mówiąc : Pentedron, wyrzuca z Ciebie butem łopatą mikroelementy, które grabiłeś sobie do środka przez długi czas

I w cale jak po kresce, zjesz tabletkę Mg. [ magnezu jest tam cały chuj ] nie zapobiegniesz deficytowi tego pierwiastka w org
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.