ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
no nie wiem właśnie bo miałem balonikiem rozszerzaną tętnice i nie wiem czy mi nie zaszkodzi jak zajaram
  • 239 / / 0
Nie zaprzeczam że lubię sobie ostro wypić. Jednak przeraża mnie ten kac. Gdy ostro pochlam to na kacu dopadają mnie bardzo duże lęki. Boję się, jestem wystraszony, boję się całego świata a przede wszystkim ludzi. Nie wychodzę wtedy z domu cały dzień. Taki stan trwa jeden lub dwa dni a potem wszystko wraca do normy. Czy ktoś takiego ma podobnie? Czy to już jest zespół abstynencyjny? Nawet jak dzień wcześniej popiję tylko 4 piwa to na drugi dzień dopadają mnie te lęki.
  • 1472 / 196 / 0
Ja tak miałem, ale akurat nie lęki tylko inne objawy.

To już nie jest zwykły kac, niestety organizm coraz gorzej trawi aldehyd octowy po piciu nawet małych dawek alko (szczególnie jak się ostro pije).

Ja kiedyś nie miałem kaca w ogóle, a teraz to wymęczenie, deprecha, różne schizy i ogólnie wszystko się jebie po piciu. Polecam przerzucić się na GBL :P

Ew. możesz na kaca wrzucać benzodiazepiny, MXE lub coś w tym stylu. Taka psychoza oznacza też wypłukanie z minerałów, więc przede wszystkim kup sobie apsparaginian extra i jedz go sporo podczas picia, po piciu i przed piciem :P Do tego z rana posiłek, uzupełnij cukry itp.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 239 / / 0
Wiem że to już nie jest normalny kac. Też na początku mojego picia praktycznie nie miałem objawów kaca. Z 1O lat temu dodatkowo paliłem marihuanę tak z raz na tydzień i wydaje mi się że właśnie marihuana "uaktywniła" te wszystkie lęki. Dawniej byłem normalnym kolesiem który porozmawiał, pośmiał się. Do relacji międzyludzkich nie potrzebowałem alkoholu. Natomiast teraz, każde spotkanie z kimś kończy się na totalnym najebaniu się alkoholem. Do tego doszła chyba fobia społeczna i lęki na co dzień choć nie takie duże jak na kacu. Właśnie zastanawiam się nad GBL ale nie wiem gdzie takie coś kupić.
  • 3362 / 349 / 0
Takie kace to u mnie norma, leki, niepokoj podchodzacy pod psychoze. Chujowo sie czuje, zadne uzupelnianie mineralow lub witamin nie pomaga. Jebie alkohol i jego kace, jebie takze konopie ktore mnie otepiaja. Wole stimsy albo psychodeliki.
  • 239 / / 0
No tak, u mnie na kacu występują lęki, zdołowanie, wydaje mi się że wszyscy na mnie patrzą, boję się rozmowy z innym człowiekiem. Nie mówię już o wyjściu gdzieś do sklepu czy w ogóle na dwór. Nieraz na kaca piję browara ale to minimalnie pomaga. Gdy miałem afobam to zażywałem sobie 3 lub cztery tabletki naraz i po kilkunastu minutach kac mi przechodził ale nie praktykuje tego bo wpędził bym się dodatkowo w benzodiazepiny. Dlatego teraz zastanawiam się aby nie przerzucić się na GBL bo z tego co tutaj wyczytałem działa podobnie jak alkohol a co najważniejsze nie ma się po tym kaca.
  • 67 / 1 / 0
Może to być efekt zlego ułożenia ciała za dnia np. przez siedzenie przy kompie. Najwięcej dowiesz się lekarza.
"Dzień dobry." Adam Mickiewicz
  • 358 / 35 / 6
też tak mam po alko , jednak benzo pomagają . Nie wiem Czy GBL i na pewno wjebka w niego nie jest gorsza .....
  • 408 / 3 / 0
Mam dość mocno wyczerpane zapasy serotoniny po ostatnich zabawach i jestem mega zmęczony, nawet yerba nie pomaga, więc to ewidentnie wina serotoniny. Wczoraj spałem dobre 16 godzin ;o Czy doraźne zarzucenie 150mg moklo może trochę pomóc ? Zażywam propranolol, buspiron i pirybedyl.
Uwaga! Użytkownik FrozenSynapse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2652 / 382 / 0
u mnie drętwieją różne cześci ciała i to zawsze jest albo problem z krążeniem (skutek przyjętej substancji) albo zła pozycja, możesz nieświadomie blokować przepływ krwi
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.