ODPOWIEDZ
  • 1293 / 329 / 12
W końcu się zebrałem i zakupiłem nowe leki na pikawe i flaki, bo recka dochodziła do terminu ważności. Nie byłoby w tym nic ponurego gdyby torba ćpania nie była znacznie tańsza :tabletki: %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1070 / 135 / 0
@MasterLysol81234 Trochę czasu minęło. Jak u Ciebie sytuacja na froncie z tym neuropatycznym gównem? Mam nadzieję, że lepiej.
  • 5 / / 0
Może głupie pytanie ale jesli mam niewytłumaczony ból twarzy (chociaż dla mnie to zębów ale dentyści nic nie widza) na ktory pomaga tylko kodeina juz w niskich dawkach to moze byc to trop by zdiagnozować ból neuropatyczny?
  • 5774 / 1182 / 43
Ciekawe czy pomogłaby pregabalina.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 53 / 14 / 0
@Painkillera a jest szansa zatok ? Zmagam się drugi raz w tym roku z tym samym. Od zatok mam ból 2-3 zębów (górnych). Pomaga tylko kodeina + paracetamol. Teraz dostałam antybiotyk na zatoki.
  • 2244 / 381 / 0
A ile lat znasz już kodeinę?
  • 66 / 8 / 0
Jaki NLPZ ofc najmniej oddziałowywuje na trzustkę i wątrobę?
Uwaga! Użytkownik 20fajekzfiltrem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
Ostatnio mam taki system jeśli chodzi zażywanie psychotropów. I nie jest to celebracja pizdeczki ale specjalnie dobrane przeze mnie Menu żeby "spoko " przeżyć dzień
1. 5:30 - 300 /450 pregi przed pracą żeby być w niej jak najbardziej wydajnym a zarazem dawka jak na moje możliwości jest skromna
15.00 - 1 / 1,5 klona po pracy żeby mieć siłę załątwić jakieś sprawy a jeśli takowych nie mam po prostu żeby odgonic złe myśli
21:30 - 25 / 50 ketrelu żeby zasnąć ;)
Sam se tą rozpiskę zrobiłem i polecam lekomanom na etacie ;)
  • 1051 / 299 / 2
@WujekMorda300-450 pregi przed pracą? ja taką dawką to się k*rwa usypiałem specjalnie na siłę jak nie było czym XD
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 0 / / 0
Ogromny ból mięśni po stymulantach, kurde pierwszy raz mi się tak zdarzyło a dosłownie kazdy krok mnie boli, nie mogę zasnąć i to nie nawet z wyniku stymulantów tylko tego okropnego bólu. Jak sobie z tym radzicie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.