ODPOWIEDZ
  • 761 / 13 / 0
Normalnie pytanko zadałbym w marihuana, ale tutaj chodzi mi bardziej o działanie mj z nikotyny...

Kiedyś jak paliłem mj to z tytoniem. Nie wyobrażałem sobie wiadra czy lola bez papieroska czy tzw 300'stu... Od kiedy nie palę papierosów zioło zaczęło na mnie inaczej działać, czyli... nie ważne jaka to odmiana zawsze mam zamułę, odrealnienie, niemoc, niechęć do rozmów, momentami krzywe rozkminy.

Ale kiedy zapalę sobie lolka czy lufkę z minimalną ilością tytexu- nawet duża szczypta na sztunie to odczuwam inne działanie. Czuję pobudzenie, typowy haj jak u mj. Jak palę sativę to gadane, śmiechy chichy. Jak indica to wgniecenie w fotel i pierdolenie o cieśnie z budyniem... wiadomo o co chodzi. Myślicie, że to wina tytoniu? Myślałem początkowo, że sobie wkręcam, ale naprawdę spaląc mj z tytexem odczuwam inne działanie. Poczytałem o nikotynie. No i podnosi ona poziom dopaminy i adrenaliny- myślicie, że to wina tego?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 1 / 0
mam takie pytanie...nie zabardzo chce isc z tym do lekarza..generlanie jestem zdrowy nic mi nie dolega , nie biore lekow..
czasem..nie za czesto...ale po np koce...mam straszlie skurcze lewej *tylko lewej, lydki. magnez potas , uzupelniam na biezaco , nie wiem czy ma to cos wspolnego z mineralami.
zaczaelo sie to wszystko od kiedy raz wpadl mi do glowy pomysl z dopalaczami Ivory zdaje sie ( 3 kreski , brak bani , za to taki skurcze ze nie moglem chodzic- dalem sobie odrazu spokoj. ... do dzis mam tak po jakis dragach, np po koce , po Tramalu brak problemow.).

ktos ma jakis ciekawy pomysl?
Uwaga! Użytkownik mikeoslo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
Może jakieś witaminy z olimpu, czy czegoś solidnego sobie dorzuć i trochę warzywek/owoców do diety?
Mi sam magnez z potasem nie pomagał na drganie powiek które zaczęło się po różnych proszkach i przejść nie chciało :)
  • 62 / 1 / 0
nie to raczej nie jest problem z mineralami. bywa ze czasem musze cos porobic fizycznie w pracy..rzadko...ale czesem trzeba pomoc...lubie tez wyskoczyc na silownie pomachac hantlami, nie waze 50kg tylko 80 przy wzroscie 175cm. Jakikolwiek brak magnezu to u mnie odrazu miganie powieki. biore regularnie witaminy jem normalnie 4-5 posilkow dziennie.
problem mam zawsze z lewa lydka (rzadko z lewym udem- ale raz zdazylo sie) po wciagnieciu , koki, speeda lub tych debilnych dopalaczy ktore raz mi sie zdazyly - to od tego sie zaczelo.
moze nie jest to przypadek zagrazajacy zyciu ,ale to troche irytujace jak w towarzystwie bawimy sie , jeste fajnie a tu nagle nie moge chodzic przez 30 min bo skurcz nogi--cos jest nie tak. nie znam jakiegos sensownego lekarza, ktoremu powiem..tak czasem lubie w weekend koke - i wtedy mam skurcz nogi ...na co koles - "to niech pan nie wciaga". nie o taka porade mi chodzi. chyba, ze ktos moze polecic kogos we wroclawiu to bylby wdzieczny
moze bardziej sprecyzuje objawy , skurcze lydki + jakby klikanie sciegien miesni ( jakby przeskakiwaly , spinaly sie i rozluznialy- to dotyczy glownie uda, z tym ze to moge przezyc , ale skurcz lydki powoduje odrazu unieruchomienie bo jest bolesny. brak mi koncepcji.
codziennie biore centrum + aspargin
Uwaga! Użytkownik mikeoslo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 9 / 0
Może masz jakiś nerwoból? Raczej mało prawdopodobne, żeby to była jakaś choroba. Pewnie byłoby coraz gorzej gdybyś na coś chorował, no chyba że zapomniałeś napisać :-)
  • 7 / / 0
Zrobiłem sobie kilkudniową głodówkę, podczas jej trwania przy np. paleniu papierosa, szybszym marszu albo chwilowym nadmiarze emocji (stres, ból czy coś w tym stylu) tak skakało mi tętno, że czułem jak serce wali z prędkością o mostek i żebra. Myślałem, że to normalne przy głodówkach, ale gdy już zacząłem z powrotem jeść (jakieś trzy dni temu) nic się nie zmieniło. Serce dalej wali szybko i z całej siły co mnie trochę przejmuje i skręcam się na samą myśl, że coś tam mogło się uszkodzić.
Co to może być i czy powstało w wyniku odstawienia pokarmów?
Uwaga! Użytkownik policjant420 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
lol, po co robiles te glodowke jednoczesnie nie rezygnujac z uzywek? masz oslabiony organizm, stad objawy, ktore poteguje to ze sie nakrecasz. papierosy podnosza cisnienie i dzialaja stymulujaco, wiec pomysl czemu Ci napierdalalo serduszko podczas realizowania arcymadrego pomyslu glodowki z paleniem szlugow xD...
co miala ona na celu? nawadniales sie chociaz odpowiednio? :rolleyes:

E: plus zapewne doswiadczyles hipoglikemii, poczytaj o objawach i nastepnym razem rób to, co robisz z głową...
Ostatnio zmieniony 12 marca 2013 przez ohYeah, łącznie zmieniany 1 raz.
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 419 / 2 / 0
Umiem zasnąć nawet i po psychodelikach albo dla przykladu- średniej dawce fuki, dużej pentedronu, a takie np. MXE zdarzalo mi się brać nasennie. Kiedyś tak nie moglem, 4-aco o 17 podowalo nieprzespane nocki. Czy ja mam już po prostu tak zjebaną banię? :-/ Dodam, że wszystko dziala na mnie ostatnio wyraźnie slabiej niż na innych ludzi, dużo mniej euforycznie, a niczego za bardzo namiętnie nie grzeję. Oszczędnie i spokojnie. 5-htp w tamtym miesiącu chyba nie moglo tego spowodować, prawda? Bo stosowanie go i ta zmiana jakoś się zgraly w czasie.
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 212 / 3 / 0
Mój problem polega na tym, że miewam coś jakby ucisk pod zebrami w lewej części brzucha. Okolice żołądka lub trzustki, czasem przesuwa się na lewy bok. Przeradza się on czasem w delikatny ból ale to zwykle jakby ugniatanie. Występuje on gdy palę mj lub syntetyczne kana niedługo po zapaleniu. W okresach gdy dużo palę występuje czasem od rana mimo nie zarzywania mj. Myślałem, że to może mieć związek z przejadaniem się na gastro, lecz zadbałem o lekkostrawna dietę i nie pomoglo. Nie mam takich objawów nawet jeśli piję 4dni wódkę co pewnie męczy żołądek jak po bongo po południu. Ten ciąg alkoholowy to przypadek, bo od prawie pół roku pijam sporadycznie. Jem mało słodyczy, dużo owoców i płynów. Mięso coraz częściej zastępuje nabiałem i używam ziół na trawienie. Od 6 lat unikam napojów gazowanych i chipsów. Za to eksperymentuje ze wszystkimi grupami substancji psychoaktywnych od 3. Morfologia w normie USG brzucha nic nie wykazało. Problem miewam od około roku z mniejszym lub większym natężeniem. Czasem 2-3tyg nic a czasem tydzień ciągłego bólu. Przy ostrym przepaleniu syntetykami potrafiłem skręcać się na łóżku. W ciągu GBLowym delikatnie zauważalne. Nie występują do tego mdłości.

Możecie mi coś o tym powiedzieć? Jutro ewentualnie coś edytuje bo piszę to pod wpływem AKB i mj (mj w ciągu dnia, akb teraz) w niewielkich ilościach. Dziś odczuwam jedynie delikatny dyskomfort mimo, że wypiłem jeszcze PST z 0,75kg i pół taniego wina.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 17 / 1 / 0
Wrzody, refluks żołądkowo-przełykowy? Spróbuj Manti czy pomaga albo inne z wodorotlenkiem magnezu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.