Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 306 / 36 / 1
w UK zaraz będzie po ptakach
In November 2020 the Advisory Council on the Misuse of Drugs advised that GHB should become a Class B drug rather than Class C – see Assessment of the harms of gamma-hydroxybutyric acid, gamma-butyrolactone, and closely related compounds – November 2020. Advisory Council on the Misuse of Drugs

In March 2021 Home Secretary Priti Patel said GHB would now move from a Class C to a Class B drug. The Home Office said associated substances GBL and 1,4-BD – which convert to GHB in the body – would also be moved into Class B. It added that, in future, the law would require a licence for anyone wishing to possess the associated substances for “legitimate” purposes.
we were somewhere around Barstow
  • 4840 / 812 / 0
To ciekawe bo myślałem że w UK już dawno zbanowane.
Na Słowacji chyba jescze legal.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 199 / 13 / 0
Miałem rozbić butlę i wylizać resztki, ale wymyśliłem bardziej cywilizowany sposób - przepłukałem sokiem. Przynajmniej nie mam już nic pod ręką %-D
  • 5766 / 1175 / 43
Ktoś coś >?
Haloo, Pisać !
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4840 / 812 / 0
13 czerwca 202121Ch0sen37 pisze:
Miałem rozbić butlę i wylizać resztki, ale wymyśliłem bardziej cywilizowany sposób - przepłukałem sokiem. Przynajmniej nie mam już nic pod ręką %-D
Taki właśnie jest giebel w ciągu. Najprostsze rzeczy wydają się odkryciami na miarę Einsteina
😋
giebel ogłupia w zamian za pewność siebie.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 429 / 36 / 1
Tak z ciekawości, po ile teraz stoi GBL na czarnym rynku?, np 100/200/500ml?

Może być na PM, i od razu zaznaczę że nie szukam źródła.
  • 199 / 13 / 0
Pisali parę stron wcześniej, jak dobrze pamiętam, to około tysiaka za pól litra? Przepierdolone, wiem. Kiedyś to były 2 stówki i to full legal.
  • 211 / 29 / 4
na białym rynku butelka litrowa kosztuje 79e. Nie pije od 8 miesięcy Żelowego Usuwacza ;))
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 107 / 0
Jak tam, co tam u was? Nadeszła chyba ta wiekopomna chwila, ostatnie tygodnie wakacji a ja nie pije GHB od x lat, ogólnie sportowy tryb, siłka, praca ogólny zapierdol itp... czas w końcu odpocząć, będzie bajlandowane, każdemu należy się trochę odpoczynku xD

"Uuuuuu a jajaj, ajajaj...
Jedni kończą drudzy zaczynają bal, GHB
Uuuuuu a jajaj.....
leże zgieblowany kiedy czeka cały kraj....

Jako balu król zapraszam do tańca kurwy,
dres do walca nie do trumny, good life na palcach..."

https://m.youtube.com/watch?v=e-c0U6uQORw

ps. na końcu klipu Kizo noduje xD xD
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 2193 / 375 / 0
Czyli Król / Pierwszy Ambasador GBL wraca do swojej miłości na wakacje. Have fun 😃
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.

Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek

Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.