Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 372 / 9 / 0
Aktualnie biore clona 2 mg dziennie, mogę to bezpiecznie z ketą ?
  • 2877 / 266 / 0
nic ci się stanie, tzn. zasmuci cię najwyżej, bo podejrzewam, że benzo coś kety zbije
  • 191 / 8 / 0
im najlepiej zrobic najmniejsza igla, preferuje insulinowki z czerwona zatykaczka, ze zintegrowana - nieodczepialna igla. Grunt to nie miec duzej ilosci tluszczu pod skora. Najwygodniej wbic sie na siedzaco w zewnetrzna czesc uda, docisnac strzykawke w udo i glebiej nie trzeba. Przy ciagach to by byla masakra bic igla 0.7x40. Pozatym po ktorejs tam dorzutce jak nie do konca sie kontaktuje, bicie takimi iglami moglo by spowodowac niezle bole w tym miejscu przez kilka dni ( latwo zrobic z wbita igla w miesniu tzw „joistick” ;D )

keta rozpuszcza sie ladnie w wodzie. Mozna wbijac tak choc ja preferuje odrobine alkoholu w roztworze, bo nigdy nie wiadomo czy to co dostalismy od dila nie lezalo w jakims zanieczyszczonym miejscu, nie wysypalo mu sie w kiblu publicznym itd. Latwo wtedy o infekcje i ropien w miesniu a to czesto konczy sie wycinaniem miesni.
Do srodkow inj dodaje sie w produkcji lekow itd alkohol benzylowy ( kilka zloty kosztuje ) 1% tego alko w roztworze wybija drobnoustroje i bakterie. Dobrze jest tez roztwor przefiltrowac przez wate ( wkladamy mala kulke waty miedzy igle a strzykawke i wlewamy sobie do drogiej strzykawki. Mam roztwor kety w przezroczystym flakonie i zawsze po przygotowaniu widac pod swiatlo jak plywaja tam male klaczki i jakis syf ( co potwierdza, ze dile nie przywiazuja wagi do „sterylnosci” przechowywania kety.
Taki klaczki czy inne ciala obce po wpuszczeniu w miesien sa „zabudowywane” przez nasz organizm tzw zrostem. Po wielu inj moze byc tego sporo w miesniu. Wbrew pozorom to nie jest duzo czasu przygotowac sobie czysty roztwor. W perspektywie wielu lat stosowania nawet rekreacyjnie pozwoli zminimalizowac ryzyko powiklan powstalych po injekcjach zanieczyszczonego materialu :)
Dlatego 1% alkoholu benz + przefiltrowanie przez wate i mamy prawie idealnie oczyszczony, sterylny roztwor gotowy do inj. Robimy jednorazowo w 10-30 ml flakonik i pozniej tylko nabieramy.
keta rozpuszcza sie w zimnej wodzie do max 100mg/ml mozna nasypac na oko i dolewac wody destylowanej z 1% alko po kilka ml i mieszajac. W pewnym momencie gdy sie rozpusci wszystko powinnismy miec stezenie 100mg/ml po kilku inj mizna wyczuc czy potrzebujemy 0,3 ml na strzal, 0,5 czy 1ml ( to juz khole powinien byc ) reszte flakona uzywamy wg tego jak zadzialaly pierwsze inj. Nie trzeba wazyc kazdego mg przed kazda inj ( nie wykonalne zrobic dokladnie po 3-4-5 dorzutce :zombie:

Ps co do benzo i kety nie powinno sie laczyc 2 srodkow o tym samym / podobnym profilu dzialania. W tym przypadku balbym sie o depresje ukl oddechowego. keta splyca oddech, zwiotcza miesnie ( tez klatki piersiowej ) benzo tez mam wrazenie tak zamula + jesli zmniejszy wyczuwalne dzialanie kety, mozna wrzucic jej za duzo dla osiagniecia porzadanego stanu ( przedawkowac ) ja bym sie bal...
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 240 / 23 / 0
Tak z czasem musze powiedzieć, że keta to strasznie przereklamowany drag. Większość analogow jest o wiele bardziej rekreacyjna, ale wiadomo mać też swoje plusy.
Uwaga! Użytkownik Kromozepam nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2569 / 531 / 0
ketamina ma świetne zastosowanie lecznicze a przy rekreacyjnym dawki są spore po prostu, o ile nie przyjmujesz iniekcyjnie.
Nie każdy drag jest tylko do rekreacji.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
ketamina jest super, a to że trzyma godzinę to też mega plus, nie każdy lubi takie loty długi czas. przy kecie jak się czujesz niedojebany zawsze możes dorzucić kreskę i masz godzinę dłużej
  • 372 / 9 / 0
Wczoraj pierwszy raz przywaliłem IM - 10 MG, planowo było od razy 30 walnąć, ale nie chciałem się nie mile zaskoczyć i rzeczywiście te 10 MG zdrowo pociorało. Nie planowałem wpadać w k hole, ale do filmu las vegas parano idealna dawka, drugie 10 MG już nie dało tego efektu, ale tego się spodziewałem.

Zdziwiłem się, że marne 10 MG dało taki efekt czułem się jak na sali kinowej, momentami jakbym w tym filmie był . Krótki czas działania u mnie jak najbardziej na plus .
  • 2569 / 531 / 0
@n23 Udo czy dupa? I jakiej długości igły użyłeś?
Dziękuję z góy za odpowiedx. Bo rozpuscilem ~27mg w 5ml ale ciągle się zastanawiam gdzie jaką igłą. Forum dla sterydziarzy nie pomaga za bardzo.
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
zdziwienie, że 10 mg klepnęło? dobra ketamina i to "tylko" donosowo działa wyraźnie już od 20-30mg
  • 372 / 9 / 0
@pawoleh666 0.5, udo . Praktycznie w ogóle nie boli trakcie jak i po iniekcji.

@p420 Smieszna akcja, bo nie wiem czy z podniecenia, że będę działał z ketą czy z nieuwagi pomyliłem podziałkę na wadzę i chodziło o 100 mg, od tak śmieszna pomyłka.

Dobrze, że mi się z gramem nie pojebało, bo to by było xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.