Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 585 / 52 / 0
Jak nie majac z dxm zadnego kontaktu poza 3 probami lat w xhuj temu, zapodalem 100mg w nos pierwszym razem (jakosc farmaceutyczna, bo sam odparowalem z ampulki) i troche jednak przesadzilem, choc ja calkiem podatny jestem na k wiec moze dla tego. Jesli te 100mg walisz to radze bez zadnych dodatkow i alko pierwszym razem :-P
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
  • 2876 / 99 / 0
Jeżeli będzie jakieś alko to może piwo na początek do przepitki spływu i zapewne z jedno na after. Kurde dobrze, że się Was zapytałem bo myślałem, sugerując się erowidem, o 150-200 na początek %-D

EDIT : a jak to jest z tymi mdłościami i rzyganiem, czytałem na ng dwa TR'y i bełt poleciał, na erowidzie też o tym pisali, faktycznie tak ciężko nie dopuścić to ponownego powitania treści żołądka ? Może jakaś antyhistaminka przed, z jedno avio chociaż ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 2497 / 49 / 0
Mi sie nie udalo nie zerzygac(przy dxm nie mam z tym problemu). Haloperidol powinien pomoc ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Zakładam, że nie znasz żadnego miejsca w 3miescie i okolicach gdzie haloperidol rośnie na drzewach (tym bardziej, że dopiero wiosna, jeszcze nie czas na owoce) więc prosiłbym o jakieś łatwiejsze do ogarnięcia specyfiki ułatwiające nierzyganie.
Wciąganie jest bardzo nieprzyjemne ? Przygotować sobie jakąś wodę, żeby potem przepłukać nos ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 585 / 52 / 0
ja tam z zyganiem czy mdlosciami nie mialem nigdy problemu przy k. gdzies czytalem ze powoduje je glownie sama substancja dostajaca sie do zoladka, czyli jak najczystszy nosek, jak najmiej splywow i nie powinno byc problemu. samo wciaganie k (i dobrego koko) to sama przyjemnosc wg mnie. W tym przypadku nie znieczula tak jak koko, ale robi to w jakis taki inny sposob nic nie powinnienies poczuc. Splyw jakis tam jest ale nic strasznego jesli ta metoda administracji nie jest ci obca. Druga sprawa to nie wiem co masz za ket. kupiona jako proszek od dilca (ja nigdy nawet w takim przypadku nie spotkalem sie ze sciemnianym towarem, zawsze mysle te 90% mial, tylko ze to bylo poza polska), odparowany preparat? Najlepszy do snifu byl ktorys z izomerow, bodajze s jesli dobrze pamietam, wygladal identycznie jak gruby cukier, skruszona setka miala objetosciowo polowe tej racematu, sama przyjemnosc.
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
  • 2497 / 49 / 0
Ja wciagnalem przez przypadek 500mg, ale na szczescie mialem katar(o czym zapomnialem, jak wciagalem) i polowe wysmarkalem, a splyw zwymiotowalem. Na szczescie mialem wtedy gigantyczna tolerancje na dxm i udalo mi sie nie stracic przytomnosci, chociaz z chodzeniem bylo bardzo ciezko.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 30 / 0
Diphergan działa całkiem nieźle, aczkolwiek ma sam w sobie działanie sedacyjne, dlatego może wpłynąć na odczucia. Wciągnij, bełtnij i po temacie ;)
Hidden mefedron User
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
@Jezus: Zazdroszczę! Napisz chociaż mini TR. Nudności kontrowałbym Marią i aviomarinem.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
a u mnie dziś, też 150mg bo tyle postanowiłem. bez avio , sama w sobie. jak ogarne coś napisze. pa
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Ketamina jest calkiem fajna. Miala byc podobna do deksa, a tego podobienstwa zauwazylem moze z 20%. Myslalem, ze sobie polatam na sluchawkach, a jedyne co mi latalo to swiadomosc. Za to super sie mysli i formuluje zdania.

Tego avio w koncu nie jedlismy, ale spalilismy przed aplikacja szkielko na 2 i nawet zadnych mdlosci nie mielismy.
W sumie samej ketaminy nie moge ocenic, bo pierwszy raz byl miksem z baka. Tak czy inaczej mi sie podobalo.
Feel free. Of me.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.