Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 492 / 17 / 0
No, wreszcie jakieś mądre posty, a nie jakieś +20 IQ xD
@tosieniedzieje dobrze prawisz.

Ja chciałbym sie zapytać czym najłatwiej/najzdrowiej się uśpić po ketaminowaniu? Kiedy ciało leży marne, a mózg rozhulany jest na wysokich obrotach.

Oraz jak przyspieszyć wypłukiwanie metabolitów ketaminy, czyli norketaminy, która do 9 dni jest organizmie. Kroplówki jakieś witaminowe przyspieszą ten proces?

Kolejna sprawa to jakie badania związane z pęcherzem i nerkami można robić, jak sie jest heavy Ketamine userem, żeby zapobiegać niż leczyć?

Prosiłbym aby wypowiadały się osoby znające się na rzeczy. Jak nie uzyskam tu satysfakcjonujących odpowiedzi, udam sie na reddit i wrócę tu, by odpisać sam sobie :p

usunięto niepotrzebne pogrubienia - d5

Ekstrakt z EGCg jedzony jest, czy coś jeszcze do suplementacji dołączyć warto?

Od siebie dodam coś co podpatrzyłem w innym poście, przetestowałem i działa.

Używasz ketaminy? Wyjebało Cię za bardzo na orbitę? Nie wiesz kim jesteś i zaczyna sie robić nieprzyjemnie? Chcesz szybciej sie ogarnąć?
Przyjmij trochę Noopeptu, a mózg przestanie płatać Ci figle!
Noopept - pogromca dysocjacji, obrońca intelektu.
  • 920 / 162 / 0
@mucha_

Ja się usypiam THC.
Pełne nabicie waporyzatora lub dwa i sen przychodzi szybciej. Tylko wapuje w łóżku. I po sesji układam się do snu bez rozpraszania się wstawaniem z łóżka.

Swoją drogą lubię ten stan gdy ketamina pobudza.
  • 1455 / 592 / 0
@mucha__ kurwa to ile tego walisz , ze musisz usuwac metabolity jakimis preparatami ? Po prostu pic wode i cialo samo zrobi robote . Wiadomo tuz po wyjsciu z dziury sie nie zasnie , trzeba te 1-1,5h przeznaczyc na afterglow . Obejrzyj jakas kreskowke czy cos niewymagajacego sennosc sama przyjdzie .
@wonszgrzybojad THC akurat jeszcze wzmocni te wizualne "iskierki/swiatelka" przy zamknietych oczach , ja preferuje CBD zvapowac w takiej sytuacji . Tak samo , ketaminowa megalomania jest w pytke %-D
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 492 / 17 / 0
Zauważył ktoś z Was nagabywany wpływ na żołądek / gardło? Mam na myśli zgagi.
W badaniach w Chinach wyszło, ze może powodować nawet wrzody żołądka.
  • 3 / 1 / 0
Cześć, mam w planach zażyć pierwszy raz kete z ziomkiem. Moje pytanie brzmi następująco: czy keta w połączeniu z alventą(wenlafaksyna) będzie się kłócić czy raczej powinnam spodziewać się tych samych efektów co gdybym nie brała na stałe alventy? Oprócz tego biorę metforminę ale chyba to nie ma większego znaczenia… z góry dzięki za odpowiedź.
  • 749 / 436 / 0
@Krzeselko777 Mozna mieszac bez problemu, jednak radzilbym odstawic wenle i zaczac microdozowac ketamine skoro masz do niej dostep. Jesli stosujesz lek snri nie doznasz pelni efektow kety, dzialanie bedzie splycone tak jak i twoje emocje i zycie. Twoje mysli i kreatywnosc nie bedzie calkowicie istniec. Wiem z autopsji.

Jako twoj prywatny psychiatra polecam Ci 20ug lsd25 co 3 dni, w przerwach od tego fenylopiracetam, a do tego 150mg kety raz w tyg(koniecznie igly) : DDD. Oczywiscie do tego sport, zdrowa dieta i zero jakichkolwiek uzywek. No moze od czasu do czasu GHB, zeby zaszalec i uwolnic demony
  • 927 / 289 / 5
@Krzeselko777 możesz mieć jeszcze bardziej zwiększony puls bo zarówno wenlafakysna jak i ketamina zwiększają noradrenalinę. Generalnie ketamina jest zarejestrowana jako lek właśnie w połączeniu z SNRI. Ale faktycznie Snri raczej spłycą doznania.
Spoiler:
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 3 / 1 / 0
@Detronizator2 mam również dostęp do esketaminy. Niestety jestem zbyt zielona w tym temacie a z racji tego, że będzie to jednorazowa „przygoda” chciałabym wybrać jak najlepiej i zasięgnąć informacji od osoby która się zna. Czy w chłopski sposób mógłbyś przybliżyć mi różnicę w działaniu ketaminy oraz esketaminy? Jaka forma zażycia wraz z dawkowaniem byłaby najlepsza? Z góry mówię, że podanie dożylne odpada ze względu na to, że nie bawię się w tego typu rzeczy. Nie chce też całkowicie odstawiać alventy, czy w takim przypadku maksymalne zmniejszenie dawki (37.5mg na dobę) na pewien okres sprawi, że doznania na kecie będą lepsze? Na chwile obecną nie przychodzi mi do głowy więcej pytań ale jeśli oprócz tego o co spytałam uznasz, że warto coś dodać to chętnie przeczytam. Pozdrowionka:)
  • 1455 / 592 / 0
@Krzeselko777 moj ziomo jest na wenlafaksynie i wciagalismy pare razy nic mu nie bylo . Jakie dozylne wtf , domiesniowo mozna ale najlepiej po prostu wciagnac :nos: (nie zapomnij rozdrobnic !). Wiekszosc ketaminy na rynku to Ska - bardziej rekreacyjne dzialanie . (R)acemat ponoc dziala dluzej ale mniej intensywnie .

Teraz tak ile na 1szy raz ?
Imprezowo 50mg - bedzie fajnie ale ogarniesz otoczenie
Jak chcesz odplynac to 100mg

Dorzutki mozesz robic po godzinie , najlepiej 50% dawki bazowej
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3 / 1 / 0
@CieplaPoduszka @Detronizator @tosieniedzieje dzięki za wszystkie informacje i rady, były pomocne. Trip bardzo przyjemny, mistyczny. Dawkowanie w granicach 50-60mg, dorzutki co +/- godzinę. Nie wiem czy to „zasługa” tripa ale przestałam budzić się z uczuciem lęku gdzie wcześniej dzień w dzień przez ponad 4 miesiące takie uczucie mi towarzyszyło. Następne w kolejce jest DMT, lecz to już za kilka miesięcy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.