Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4338 / 701 / 2117
@Stteetart myślę, że w szkołach na pewno przydałaby się nauka, jak radzić sobie z emocjami, to bezapelacyjnie popieram. Uczymy wszystkiego, ale nie tego, jak radzić sobie w dorosłym życiu z problemami (nawet tymi najłatwiejszymi), które napotkamy na swojej drodze. Przez to ogromny odsetek młodzieży już dziś, kompulsywnie raz za razem sięga po dragi, szukając w nich ukojenia.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 617 / 0
U nas w średniej szkole jak była lekcja wychowawcza z gościem alkoholikiem, to jeden ziomuś uczeń nie tyle co się popłakał co łezka mu poleciała. Ja nie jestem narcystycznie samozajebisty dla siebie, tylko dziękuję ludziom którzy się ode mnie nie odwracają, nawet wliczając w to ekspedientki sklepów z alkoholem, tzn te które mnie kojarzą.

Teraz jestem na etapie gdzie fakt faktem chlanie ale ziół marketowych nawet lub stosowanych w ziołolecznictwie wystarczy mi na osiąganie spokoju ducha, co nie znaczy że od razu po ostatnim narkotyku i wódce lub whiskey było by to samo. A jedyne co się nie zmieniło to muzyka, której co ciekawe treść nie przeszkadza mi nawet jeśli jest o używkach i melanżowaniu.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.