Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 618 / 110 / 0
ciemność. jeszcze panicznie ruszałem głową na wszystkie strony w nadziei, że przejdzie
  • 384 / 28 / 0
Jak się nastawiałem na dobrą fazę to działała tak sobie.Kilka razy wziąłem bez totalnej ochoty i wtedy ciepełko i wszystko co najlepsze:D
  • 130 / / 0
Nie jestem ekspertem i może to co napiszę będzie śmieszne, ale wydaje mi się, że ta 'utrata wzroku' była spowodowana tym, że nic nie zjadłeś i bardziej Cię ta kodeina 'osłabiła'. Sam pisałeś, że byłeś bliski omdlenia.
Miałam kiedyś taką sytuację, że też bez śniadania zarzuciłam kodę (mniej, ale tolerancji praktycznie nie miałam), to było jeszcze na takim przyjebaniu po dużej ilości trawska i też zaczął mi się obraz rozmazywać, czarne plamy- typowe przed omdleniami, słabością. Jako, że wzięłam mniej, to nie trwało to długo. No i byłam w domu, więc od razu jak poczułam, że słabnę mogłam wypić szklankę wody i zrobić coś do żarcia, żeby nie zemdleć.

A heft- pusty żołądek+acodin+syf z thio.

Taka moja teoria.
We may be stupid, but we're not clever
  • 93 / 1 / 0
z ta ciemnoscia to wg mnie klasyczny objaw odwodnienia, nic wiecej.
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 2 / 0
popieram tupek93 tez miałem podobne historie kiedy brałem Thio na czczo
  • 386 / 5 / 0
Jak dla mnie jedynym czynnikiem kaprysu są enzymy odpowiednie za przrtearzanie w morfine. 2 ostatnie dawki nie zadziałało, mimo dużej dawki, nie poczułem nawet r.histaminowej ktora pojawia się u mnie nawet po 4 tabl.thio. jesli enzymy są sprawne. 3 dni wcześniej zadzialala, jestem ciekaw jak będzie dziś.
Zgodzi sie ktoś ze mną?
  • 1676 / 126 / 0
Bardzo mozliwe, moze da sie jakos te enzymy wspomóc
  • 386 / 5 / 0
Myślę że da się te enzymy jakoś "zmusić" do działania. Na pewno koda działa na skrętach od opio, również po przyjęciu stymulantow. I nie piszcie ze 1500mg kody nie ma prawa nie zadziałać. 5 tabletek thio w tej chwili zaleczylo skreta, jest mi ciepło i poprawiony nastrój. Ostatnio ok. 1000 mg nie zadziałało.

Działa również podczas dużego wysiłku fizycznego + zmeczenie i stres. Gdy siedze spokojnie w domu moge sie nie doczekać.
  • 438 / 14 / 0
Nie wiem po jaką cholerę ktoś dalej wali końskie dawki kody skoro to na niego nie działa? Z tego co zauważyłem to jeden może, a drugi nie. Nie wiem od czego to zależy i wy też tego nie wiecie. Takie pierdolenie o kapryśności, diety, enzymów itp... Każdy się wymądrza, a tak na prawdę gówno wiecie czemu na niektórych koda w ogóle nie działa, a inni znowu nie mają z tym nigdy problemu. Wszystko to tylko wymysły, które nie mają kompletnie żadnego sensownego wytłumaczenia. Nie rozumiem tylko jednego, skoro ktoś jest w grupie osób na które raz działa, a raz nie to po kiego grzyba dalej to biorą? To już totalny debilizm jak dla mnie.
  • 1 / / 0
Od zawsze wiedziałem że koda jest kapryśna ale z tak wielką rozbieżnością się pierwszy raz....
Moja standardowa dawka na poklepanie w miare konkretne: 750mg. Mniejsze nawet z kijem nie podchodź, tylko sraka po nich i nic przyjemniego.

Dzisiaj oczywiście 50 tab zakupione na chillout po pracy. Poszedłem z psem wjebałem 20, potem mi się niedobrze zrobiło, odczekałem z 30 minut... i dopiero jadłem kolejne ALE po tych 30 zanim przyjąłem więcej... zrobiło mi się kurwa tak dobrze jak dawno nie miałem.

Więc wychodzi na to że w sumie ten stan zajebistości pojawił się po 20 tabletkach, teraz dojadłem do 30 i serio zastanawiam się czy walic dalej bo jest kurwa DOBRZE.

Ja pierdole! Jak oszczędność! zamiast 50 tabletek... 20 i jest kurwa mocno!
Tak jeszcze nie miałem nigdy... bywało że 40 tabletek klepło coś tam... i było mało ale jednak.... ale KURWA 20? Ja pierdole!
Temat potwierdzony koda kapryśna tak że O CHUJ
Wystarczyło nie 90%, 70%, 60% nawet nie 50% ale 40% normalnej dawki. KURWA 60% różnicy!
Zapuszczam muze yo :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.