Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
w marihuanie poza kannabinoidami, są też inne związki które też dają coś od siebie np. Myrcen, Limonen, Linalol. można by spróbować ich tak jak olejki eteryczne: goździkowy i rozmarynowy wpływają na efekt końcowy maczanki na AM-2201
@yattaman co tam naskrobałeś ciekawego :D
i to zajebisty skun jest :-)
mieszanie syntetycznych kanabidoli ze skunem to dopiero znakomity pomysł.
kannabidiol - jeden z kannabinoli występujący w roślinach z rodziny Cannabis
kannabinoid - substancja, która działa na te same receptory w ciele, co zielsko
Nigdy nie powiedziałem prawdy.
_______
Moja opinia jest opinią błędną.
...i mam małego penisa c: Biblia - najdłuższy trip raport w dziejach.
jednak UR ma to oryginalne działanie, jednak bardziej pod Sativie podchodzi ,więc jak nie chcesz nikomu wałków robic to chyba Urka powinna Ci najbardziej odpowiadać :-)
JWh-147 powinno najbardziej przypominac Sativie czekamy na dostepnośc wiekszą :)
[13 mar 2013, 17:19]
Dopisze dlaczego miłości MJ znajdą coś W UR144
Jak wiadomo żaden kanna nie jest tak przyjemny jak MJ )oczywiście w odpowiednich dawkach )po MJ jest ta euforia ,chill ,towarzyskośćz małymi skutkami ubocznymi
UR w małej dawce powduje Eufofie ,być może także towarzyskośc jednak jak to kanna pale w samotności i nie mogę dokładnie tego stwierdzić ,jest chill i ogólnie URka jest bardzo delikatna dla ciała po godiznie nie ma śładu ,że coś paliłeś ,ogólnie znikome skutki uboczne
ale trzeba zaznaczyć dwie rzeczy ,profil działania znacznie różni się od Mj a także od innych Kanna więc nie zastąpicie nim MJ,te podobieństwa wynikają z lekkości dla ciała URKI
a po drugie tylko w małych ilościach w większych dawkach UR jest zupełnie inny dysocjuje wręcz jets nieprzyjemny fizycznie a zmułe długo czuć po paleniu
Powód: Scalono.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.