Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 212 / 3 / 0
@up
metoda przyjęcia z dupy, lepiej było rozpuścić w alkoholu/tłuszczu ale dawka za duża nawet jak na osobę z tolerancją.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 415 / 3 / 0
Dlaczego metoda z dupy?
Czy jeżeli dostarczymy nawet nierozpuszczony freebase kannabinoidu do brzusia to nie przekonwertuje się w HCL'a za sprawą kwasu w żołądku?

Zlizałem kiedyś z klawiatury bliżej nieokreśloną ilość JWH-210.
Kannabinoid nie był rozpuszczany w tłuszczu ani alkoholu...
...a ja zasnąłem na dwa dni.
To chyba dobry dowód na to, że nie trzeba rozpuszczać kanna... :D
  • 1456 / 19 / 0
Ja też 210 i 307 jadłem prosto z czubka noża, bez żadnego rozpuszczania w czymś i działało dobrze. Może to zależy od rodzaju kanna.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 212 / 3 / 0
Może od rodzaju kana a może to rzeczywiście mój błąd. W sumie czytałem gdzieś o typach którzy sniffneli dużą ilość AM-2201 (jeśli dobrze kojarzę to gram na 3) i bania trzymała ich parę dni. Myślę, że substancja wchłonęła się z żołądka po spływie.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 415 / 3 / 0
Przypomniałeś mi czasy kiedy sam sniffałem JWH-081 :retarded:

Były to niewielkie ilości...
...bez wyraźnych efektów.
[choć badałem to zbyt dawno i zbyt krótko by móc stwierdzić coś dokładnie...]
  • 334 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbysiu »
Musze przyznać, ze temat jedzenia Kannabinoidow, mocno mnie zainteresowal. Lubie substancje z tej grupy, ale palenie ich w formie maczanek jest, na dluzsza mete, meczace dla mojego organizmu. Mam lekkie problemy gastryczne i palenie powoduje u mnie znaczne nasilenie ich objawow. Poza tym wielu uzytkownikow pisze ze Kannabinoidy podane w tej formie maja inne, czesto znacznie ciekawsze dzialanie.

Zastanawiam sie nad rozpuszczeniem calego grama kanna w spirytusie, tak zeby mozna bylo pozniej precyzyjnie odmierzac ilosc substancji za pomoca strzykawki i pic w formie drinku z cola czy sokiem (czystego spirytu na pewno nie dam rady wypic).

Mam kilka pytan w zwiazku z ta metoda:
1. Jaka minimalna ilosc [pi razy oko] spirytusu jest porzebna zeby rozpuscic gram np. AM 2201?
2. Czy pozniejsze zmieszanie takiego roztworu z woda (konkretnie sokiem/napojem) nie spowoduje problemow z przyswajalnoscia Kannabinoidu?
3. Czy spirytus w zakreconej butelce moze parowac w sposob znaczacy? Zakladam ze, jezeli raz na jakis czas wezme sobie "strzykawke" takiego roztworu, to po kilku tygodniach nie bede mogl ocenic ile z tego faktycznie wypilem, ale ile spirytusu zwyczajnie odparowalo. Zadaje to pytanie bo zastanawiach sie warto to brac pod uwagepodczas pozniejszego dawkowania, wiadomo - im mniej spirytusu w roztworze tym wieksze stezenie Kannabinoidu w tej samej objetosci.

W temacie wielu z was sugeruje ten sposob, jednak nie widze relacji osob ktore tej metody rzeczywiscie probowaly. ;-)

To Twój pierwszy post, więc lekko przymykam oko...
Jednak proszę Cię, abyś następnym razem bardziej przyłożył się do poszukania informacji na forum zanim zadasz jakieś pytanie...

Marchew
  • 415 / 3 / 0
Ad.1. Nie możesz sam tego sprawdzić? :-p
Zalewasz kannabinoid np. 10 ml spirolu...
Jeżeli całość się nie rozpuści to dolewasz kolejne 5 lub 10 ml...
Powielasz czynność aż do momentu, gdy kryształki/proszek AM nie będzie widoczny w roztworze.

Ad.2. Wątpię by dolanie soku powodowało spadek biodostępności w sposób odczuwalny...

Ad.3. Jeżeli szczelnie zakręcisz butelkę, to jak ma Ci to wyparować? ^_^
Rosnąć.
Zwiększać się.
Wybuchać!
  • 170 / / 0
Dostalem w gratisie BB-22 i MAM-2201.Nie lubie palenia.Można to wciągać?
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 6182 / 439 / 12
@skidrov: Nie, kannabinoidy te nie są rozpuszczalne w wodzie - nie przejdą przez śluzówkę.

Racjonalnym rozwiązaniem byłaby w tej sytuacji waporyzacja.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 194 / 2 / 0
Ja zawsze wrzucam pod język jak nie pale. Smaku niema prawie w ogóle no i wejście szybsze. Właśnie zarzuciłem 50mg BB-22 myśle że będzie si
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
ODPOWIEDZ
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.