Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
metoda przyjęcia z dupy, lepiej było rozpuścić w alkoholu/tłuszczu ale dawka za duża nawet jak na osobę z tolerancją.
Czy jeżeli dostarczymy nawet nierozpuszczony freebase kannabinoidu do brzusia to nie przekonwertuje się w HCL'a za sprawą kwasu w żołądku?
Zlizałem kiedyś z klawiatury bliżej nieokreśloną ilość JWH-210.
Kannabinoid nie był rozpuszczany w tłuszczu ani alkoholu...
...a ja zasnąłem na dwa dni.
To chyba dobry dowód na to, że nie trzeba rozpuszczać kanna... :D
Były to niewielkie ilości...
...bez wyraźnych efektów.
[choć badałem to zbyt dawno i zbyt krótko by móc stwierdzić coś dokładnie...]
Zastanawiam sie nad rozpuszczeniem calego grama kanna w spirytusie, tak zeby mozna bylo pozniej precyzyjnie odmierzac ilosc substancji za pomoca strzykawki i pic w formie drinku z cola czy sokiem (czystego spirytu na pewno nie dam rady wypic).
Mam kilka pytan w zwiazku z ta metoda:
1. Jaka minimalna ilosc [pi razy oko] spirytusu jest porzebna zeby rozpuscic gram np. AM 2201?
2. Czy pozniejsze zmieszanie takiego roztworu z woda (konkretnie sokiem/napojem) nie spowoduje problemow z przyswajalnoscia Kannabinoidu?
3. Czy spirytus w zakreconej butelce moze parowac w sposob znaczacy? Zakladam ze, jezeli raz na jakis czas wezme sobie "strzykawke" takiego roztworu, to po kilku tygodniach nie bede mogl ocenic ile z tego faktycznie wypilem, ale ile spirytusu zwyczajnie odparowalo. Zadaje to pytanie bo zastanawiach sie warto to brac pod uwagepodczas pozniejszego dawkowania, wiadomo - im mniej spirytusu w roztworze tym wieksze stezenie Kannabinoidu w tej samej objetosci.
W temacie wielu z was sugeruje ten sposob, jednak nie widze relacji osob ktore tej metody rzeczywiscie probowaly. ;-)
To Twój pierwszy post, więc lekko przymykam oko...
Jednak proszę Cię, abyś następnym razem bardziej przyłożył się do poszukania informacji na forum zanim zadasz jakieś pytanie...
Marchew
Zalewasz kannabinoid np. 10 ml spirolu...
Jeżeli całość się nie rozpuści to dolewasz kolejne 5 lub 10 ml...
Powielasz czynność aż do momentu, gdy kryształki/proszek AM nie będzie widoczny w roztworze.
Ad.2. Wątpię by dolanie soku powodowało spadek biodostępności w sposób odczuwalny...
Ad.3. Jeżeli szczelnie zakręcisz butelkę, to jak ma Ci to wyparować? ^_^
Zwiększać się.
Wybuchać!
Racjonalnym rozwiązaniem byłaby w tej sytuacji waporyzacja.
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.