Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Ciekaw jestem czy doświadczę znów takiej "błogości"
Scalono — CATCHaFALL
Poza tym mnie kakao lub czekolada fajnie wzmaga libido. Jak wypije się mniejsza ilość tyłu ok 25/30g czekolady 85-95% to u mnie raczej działanie blogostanu. A jak walne tak ponad 50g to już też dochodzi pobudzenie ale bez takiego kopa i spięcia jak kawa. Tylko tak właśnie przyjemnie
Teraz naszło mnie i zamówiłem kilogram kakao criollo surowego w proszku, jestem bardzo ciekaw efektu,bo niestety zniszczyłem sie trochę i odbiłem w zła stronę w tym czasie.
A i jeszcze jedno info ode mnie, bo może ktoś nie wie, a trenuje i ta informacja będzie dla niego jak strzał w dziesiątkę.
Kakao jest bogate w antyoksydanty, które mogą pomóc w walce z wolnymi rodnikami i przyczynić się do lepszej wydolności fizycznej -- to raz. A dwa, endorfiny i anandamid, które są neurotransmiterami odpowiedzialnymi za poprawę nastroju i wywołujące uczucie euforii — tzn: naturalny haj!
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Działanie odmiany Criollo, wykorzystywanej w rytuałach szamanskich jest wyczuwalne nawet w małej dawce. Do tego sam zapach takiego kakao potrafi wpłynąc na człowieka, nie do opisania.
Jak dla mnie zajebista alternatywa dla toksycznej, zakwaszającej i niszczacej nerki i jelita kawy.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".