Dla mnie
johimbina jest bardzo słabą substancją a jej działanie potrafi zagłuszyć (zredukować) każdy stymulant lub większa ilość
alkoholu.
Razem z moją kobietą wielokrotnie testowaliśmy różne mixy różnych substancji napalających na sex, zwierzęcość i podniecenie bez opamiętania.
Ostatnio mix był po 100mg
eth-cat, po 30 kropli muchy hiszpańskiej,30 kropli drop sex, 40 kropli yohimbinum, 20mg
etylofenidat, 50mg 3,4-dmmc do tego po 8 browarów, (100ml wóda,
THC :tylko ja+ jeszcze po 4h dobierałem
eth-cat 100mg moją super niunię stymulanty trzymają dłużej) Tak przez całą noc. Sex był spoko ale afrodyzjaki z sex shopu raczej nic do tego doświadczenia nie wniosły. Po prostu bez nich z całą pozostałością efekt był taki sam. Odnieśliśmy wrażenie że są one dla nas całkiem niewyczuwalne.
Aha..muszę nadmienić że w ciągu pierwszych 4:5h "wacław" to flak tylko czasem ma przebłyski ale nie o to biega. Chodzi o sam nastrój, atmosferę bezwzględnego i bezwstydnego wyuzdania, kilkugodzinnych pieszczot, w ruch idą zabawki, wibry, dilda, przebieranie się, obmacywanie, złoty deszcz, godzinę po dobraniu eth-cata, już nie ma problemu z erekcją, wtedy to po pierwszej penetracji z orgazmem myślisz że już idziesz lulu ale wcale tak nie jest. 10min odpoczynku i od nowa jazda i tak nawet do 7, 8 razy. Aż już nie ma czym tryskać.