ODPOWIEDZ
  • 2077 / 510 / 0
@Aired
Sorki, że nie odpisałem na maila ale zmieniłaś adres e-mail i jakoś mi on umknął. Niedawno zobaczyłem jego.
co się stało w Ozorach? :)
Zrobiono akcję przeciwnikotynową. Przeszukiwano osoby i samochody.
http://www.youtube.com/watch?v=-8qsASGRAwc
http://www.youtube.com/watch?v=iUx0UY6gNqA
  • 306 / 36 / 1
KapitanAizen pisze:
Zrobiono akcję przeciwnikotynową.
mówisz że szlugi ludziom konfiskowali? :-D

a co do jebna to byłem w tylko w czwartek i było całkiem zacnie, ale to początek i ludzie się dopiero zjeżdżali.
no i większość czasu na tekach bo na psach nagłośnienie było porażką, mam nadzieje że naprawili to później ;>
we were somewhere around Barstow
  • 1456 / 19 / 0
Następnego dnia przyjechały nowe kolumny na maina i dźwięk bardzo się poprawił.
Na tekach to ja nie wiem jak ludzie tam mogli wytrzymać, chociaż w sumie to kwestia gustu, ale za nic w świecie nie chciałbym się tam znaleźć na tripie, z resztą unikałem tego miejsca jak ognia %-D chill stage rox!
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 613 / 21 / 0
Scena tekowa była zajebista, zawitałem tam kilka razy, w nocy leciały np. jakieś taneczne breakcory, w dzień tybetańskie matry, bardzo duża różnorodność :-D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 657 / 8 / 0
Jebno było Grube :old:
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Akodeen pisze:
Jebno było Grube :old:
Dzięki, miło wiedzieć, ża harówa nie poszła na marne ;)
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.