Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 964 / 17 / 0
Witam zażywam dulo 60mg I msm słaba aktywizacja brałem również też bupropion I neuroleptyki i też slabo oprócz leków depresyjnych jakimi lekami można zwiększyć nastrój?
  • 3245 / 617 / 0
Neuroleptyki to tylko twardziele na zjazdy stimowe mogą stosować. Odradzam rekreacyjnie ten rodzaj leków, nie ma sensu. To tak jakby na weselach pić denaturat bo też może sponiewierać.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 964 / 17 / 0
To co proponujesz?
  • 3245 / 617 / 0
hydroksyzynę, antyhistamina doraznie uspokajająca.
Łatwa do zdobycia bo to nie ciężki psychotrop, są dwie wersje, ja bym wziął 25 miligram. Są obszerne tematy na forum o tym leku.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 355 / 98 / 0
Spróbowałbym z lamotryginą.
  • 3245 / 617 / 0
Właśnie napisałem o omega-3 w innym wątku, nie zaszkodzi, a może pomoże dodane do diety jako suplement.
  • 1478 / 237 / 0
Łatwo dostępny jest fenibut tylko on uzależnia i trzeba go brać z głową, normalne ilości i koniecznie robić przerwy. Ale efekt jest naprawdę mocny.
  • 3245 / 617 / 0
Ashwagandha............ja raczej proponuje rekonesans dietetyczno suplementacyjny sprawdzić, ale nootropy to też bezpieczniejsze od leków psychiatrycznych z grubej rury od razu.
kava-kava-GOU-TENG.jpeg
Ja na tym przetrwałem śmierć babci i związaną z tym depresję.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 217 / 116 / 0
@pauleta1987 Żadne leki już ci nie pomogą, masz raka z przerzutami, zbyt dużo zmartwień w życiu, jesteś na lekach od lat, twój mózg ma już dość, więc włącza ci też ból pleców.

Potrzebowałbyś chyba rzucić wszystkie leki, odtruć się, i spędzić trzy letnie miesiące na jakiejś greckiej wyspie z wodospadami i nagimi hipisami wokół, medytować i biegać, rozmawiać z ludźmi, pływać w morzu, i odpoczywać.

Zamiast tego siedzisz tu od czterech lat pytając się o to, kiedy w końcu duloksetyna zacznie działać aktywizująco.
Żaden lek Ci już nie pomoże, pogódź się z tym. Nawet jak pomoże, to tylko na chwilkę. Potem znów pochłonie cię ciemność myśli odkładanych w twojej nieświadomości, bo są zbyt koszmarne, by je nawet pomyśleć.

Potrzebujesz długiego odpoczynku daleko od twojego życia tutaj i wszystkich twoich odpowiedzialności.
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
ja wlasnie wzialem taki zestaw: Amisan 200 400 400, kwetiapina 100, depakina 400. niby to neurosy a przy mojej chorobie fajnie relaksujaco dzialaja.

moze pora @pauleta1987 na zaprzestanie zadawania smiesznych pytan i tematow a otworzenie sie na swiat i ludzi rzucajac leki w pizdu?

wracajac do Twojego tematu nastroj poprawisz zarzywana kiedys wenlafaksyna do tego Amisan i lub jakis inny lek moze byc antydepresant.

lekow poprawiajacych nastroj jest mnostwo wystarczy przejrzec to forum.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.