Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 355 / / 0
Jakis czas temu słyszalem ze na Warszawskim Grochowie i Gocławiu jest palenie maczane w heroinie...
Ponoc zajebiste %-D
Twój umysł dawno śpi, a ty nie...
  • 86 / 1 / 0
lse292 pisze:
Jakis czas temu słyszalem ze na Warszawskim Grochowie i Gocławiu jest palenie maczane w heroinie...
Ponoc zajebiste %-D
To jest nieopłacalne kurwa więcej na herbatę wyjebie hajsu niż ta trawa jest warta
albo dobrze was wałują :moody: :moody: :moody: :moody: :moody: :moody: :moody: :moody:
  • 3309 / 21 / 0
Ale z tym domestosem to może być prawda. Nie tyle że bardziej kopie, tylko idioci-dile dodają, bo wmawiają sobie, że lepiej kopie. Sam znałem dilów (nie brałem od ich), którzy dodawali różnych środków higieny lub powodowali pleśnienie/gnicie zioła. Tak więc większy kop - mit; dodawanie - prawda, ale rzadko i przez idiotów.
  • 705 / 16 / 0
Jest tak jak część z wypowiadających się twierdzi, na etapie "produkcji" marihuaniny, tzn. nie całkiem dojrzałe, lecz już wytwarzające żywicę szyszki konopi obsypuje się piaskiem, cukrem, szkłem, czy chuj wi jakim innym gównem, ażeby szyszki rosnąc dalej "wchłonęły" dosypkę w siebie, co jest jednoznaczne ze zwiększeniem ich wagi. Jeśli jakiś inny zachłanny na kasę leszcz dostanie w swoje ręce paczkę ważącą X gram, ale palenie będzie w miarę lekkie (tj. podzieli to i sztuki okażą się duże/średnie) to weźmie rozpuści w chÓj cukru w wodzie po czym oleje to za pomocą spryskiwacza, w taki sposób gram polskiego zioła jest 3-4 razy mniejszy od grama zioła zakupionego przykładowo w holenderskim coffee shop'ie
Ryyyyyyyba!
  • 20 / / 0
SpeedyThc pisze:
lse292 pisze:
Ponoc zajebiste %-D
To jest nieopłacalne kurwa więcej na herbatę wyjebie hajsu niż ta trawa jest warta
albo dobrze was wałują :moody: :moody: :moody: :moody: :moody: :moody: :moody: :moody:
nie lapiesz ironii??

znalem goscia ktory opychal gimnazjalistom polowki z dodatkiem majeranku lub herbaty jako giety... co wiecej lamusy wracaly do niego bo dobre ziolko :P:P:P:P:P:P
  • 255 / 7 / 0
uahahah masarnia ! dostajesz Szczyta ktory lezy w mjeranku w samarce i plywa w domestosia .. Dajcie se luz bo internet wyczerpiecie
  • 1053 / 75 / 0
no co, normalnie, jak mialem te 13, 14 lat czasem dostawalem sztuki mialu wymieszanego z majerankiem na przyklad. kilka razy mnie wyjebali i dostalem sam majeranek. zajebiste czasy
  • 33 / 1 / 0
Ja teraz dostalem jakis szit ktoy podczas rozpalania wiadra jak da sie mniej ognia to pachnie i smakuje jak sqn, ale po spaleniu ma czarny kamien. Gdy damy podczas rozpalania dużo ognia to popiół jest biały ale dym nie smakuje juz wcale konopia i zawsze po zajebaniu takiego wiadra pojawia się ból głowy :nuts: chciał bym zaznaczyć fakt ze dostaje stuff w topach i pachnie mocno typowym ziołem
  • 15 / 1 / 0
jakiej marki masz wiadro?
  • 33 / 1 / 0
wiadro marki kanka do mleka i butelka 2l :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.