Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 15 / 8 / 0
Tylko w smart shopach. Coffyshopy tylko trawka i hasz
  • 7 / 1 / 0
A w smartach psychodeliki, Kratom, happy pillsy i sex gadżety
  • 5 / / 0
W smRtach czasami też RC idzie dostać. Wiem że w nijmegen sprzedawali właśnie rc normalnie.
  • 5 / / 0
Mam takie pytanie, łatwo ogarnąć meth w Holandii?? Bo szczerze mówiąc kazda próba załatwienia tego kończyła się porażką..
  • 5801 / 1193 / 43
Właśnie trudno.
Jeszcze się tu z piko nie spotkałem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 629 / 121 / 0
To chyba z żadnym Czechem lub Słowakiem nie miałeś do czynienia. 50-80€ za pakiet.
  • 10 / 2 / 0
3mmc znajdę szybko, czy najlepiej kupić w jakimś rc z dostawa do siedziby swojej?
Oraz pytanie jeszcze jedno, jeśli mam revolut jak płacić bitcoin, skoro mogę go kupić, ale nie mogę nim płacić, jakieś opcje na rozwiązanie problemu, inne konto nie wchodzi w grę, obecnie. Pozdrówka mordeczki
  • 3200 / 907 / 5
Znajdziesz łatwo ale lepiej zamówić. Dostawa 1-2 dni i o wiele niższa cena.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 15 / 2 / 0
07 marca 2021Zawodnik4CmC pisze:
3mmc znajdę szybko, czy najlepiej kupić w jakimś rc z dostawa do siedziby swojej?
Oraz pytanie jeszcze jedno, jeśli mam revolut jak płacić bitcoin, skoro mogę go kupić, ale nie mogę nim płacić, jakieś opcje na rozwiązanie problemu, inne konto nie wchodzi w grę, obecnie. Pozdrówka mordeczki
Na revolucie nie jesteś w posiadaniu faktycznym bitcoina za którego płacisz, nie możesz tego przelac na inny portfel
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?